The Powerless Trilogy #1

Powerless [The Powerless Trilogy #1]
Orijinal Dil:
İngilizce

2025 122. kitabı
Kai nin çift gamzeleri aşkına kitaba kesinlikle bayıldım. Paedyn a deli bayıldım. Sensin kızım yürü be koş be kim tutabilir ki seni, Kai hariç tabi ki hiç kimse. Kai ye ve gamzelerine ise bir çok kere aşırı ayılıp aşırı bayıldım. Gamzeler benim kriptonitim o yüzden kitabın çevirisinde ve editinde yaşanan sorunların hiçbirini farkedemedim. Sorry not sorry.;) Paeydn ve Kai nin aralarındaki flörtöz atışmaların hepsine bayıldım, aşırı tatlıydılar, aşırı komiktiler ve aşırı kalp kalptiler benim için. Sondaki şokların bir kısmını bilerek kitaba başlamıştım ama yine de akışın heyecanına kapılıp sağlam şok oldum ve üzüldüm. Ah uleyn zalım kader…. Hemen ikinci kitaba başlayıp Kaiciğimin gamzelerini !!! ay pardon hikayenin devamında neler olacağını öğrenmem lazım, byess.:))
Kitap Yorumu
·500 syf.·
2024 60. kitabı
Yaaaaa ama böyle bir yerde nasıl biter ! Maalesef ki kitabın çevirisini hiç beğenmedim o kadar durgun ki asla akmıyor ama kitabın merak duygusu o kadar güçlü ki , Açlık oyunları seven bu kitabı da net sever , çiftin arasındaki o slow burn etkilişim çok iyidi şimdi ne olacak hiç bilmiyorum ama ben inglizce devam edeceğim keşke olimpos alsaymış bu kitabı çok güzel çevirirdi :( Son 60 sayfa ne bombalar patladı öyle asla beklemiyordum 7 den 8 e yükseldi ve en sonunda 9 yaptım tek puanı çeviriden kırıyorum :)
2025 9. kitabı
şimdi....söylemek istediğim çok şey var kitabi az once okumayı bitirdim okurken çok zorlandım çünkü sıkıldım çok hevesle çok büyük umutlarla başlamıştım çok kotu degildi evet ama bana yeterli gelmedi
Düşünce
Selamm.
2024 41. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2024 08:05
Muhteşem birşey okudum. Çok çok çok güzeldi. Kitapta fantastikadan daha çok romantika önde. Ama slow burn olan cinsinden. Mükemmeldi, kitabı resmen yedim yuttum. Ben bayılıyorum, zamanla gelişen, emek verilen aşklara. Eğer kitaba fantastik okuyacağım diye başlarsanız hayal kırıklığı olur. Kitabın konusu
Kızıl Kraliçe
Kızıl Kraliçe
bu kitaba benziyor, birazcık açlık oyunlarını andırıyor ama temel konu dışında bir benzerlik ben göremedim. Iki seriyide pek sevmem o yüzden bana cokda batmadı. Konusuna gelecek olursak, İlya krallığında bir veba baş gösterir ve bu veba birçoğuna özel güçler verir. Lakin bazı topluluk güçsüz doğar. Kral tüm bu sıradanları İlya topraklarından sürgün eder. Lakin Pae adında bir kız bu krallıkta yaşamak için bir Psişik olduğunu söyler. Çok uzun zaman kimsenin gözüne batmadan böyle yaşar lakin bir gün İlya prenslerinden birini kurtarmak zorunda kalır. Ondan sonra ülkede geçirilen daha çok sıradanların öldüğü, seçkinlerin kazandığı bir yarışmada bulur kendini. Bundan sonra daha çok ikisi arasındaki iletişimi, araya serpiştirilmiş sınavları okuyoruz. Aslında kitap 8 gibi bir puan yapar ama ben ikisinin arasındaki o kıvılcıma hayran kaldım, çok yavaş işlenen bir aşk var. Düşünün 400 sayfanın sonunda birşeyler yazıyor yazar. Fantastik yönü güçlü değil, ayrıntılar pek yok. Ararsaniz daha çok kusur bulunur ama Pae ve Kai benim için unutulmaz bir çift oldular. Dönüp dönüp okuyacağım bir kitap haline geldi.ikinci kitabında sabırsızlıkla bekliyorum.
Düşünce
2026 19. kitabı
Siz deyin 500 sayfa ben diyeyim 5000 sayfa. Okurken o kadar sıkıldım ki bitirmem tam 1 ay sürdü. Bence olaylar arasında çok fazla açık var ve bunları sorgulamaktan kitap elimde sürünmedi yıprandı
Ben ne okudum
2026 1. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2026 18:02
Kitabı tek kelimeyle anlatsam o da “zulüm” olurdu ahhahahh çünkü kitabı okumak benim için gerçekten zulüm gibiydi. Bu kadar yüzeysel ve SIRADAN bir fantastik evren beklemiyordum-en azından biraz daha o atmosferi hissetmek istemiştim ama sadece romantik gerilimin yanına serpiştirilmiş ve gayet kötü yazılmış fantastik kurguydu- okurken klişelerden dolayı ağlamak istedim. 2 puanı kesilen ağaç için verdim gerçekten senin için üzgünüm
2024 66. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2024 14:39
Mükemmeldi, trye çevirsinler diye beklediğim her saniyeye değdi. Bi kere yazarın dili çok akıcıydı, çok eğlenceliydi. Ve orj adıyla bastığınız için teşekkür ederim. Bazı şeyler orjinal olarak
Cringe koması
CRİNGE BAŞ KAHRAMLARDAN GINA GELDİ: Öncelikle fantastik kitap çok fazla okuduğum için yeni başlayanlar için keyifli bir kitap gibi gelebilir fakat fantastik kitap çok fazla okuyan biriyseniz seveceğinizi sanmıyorum. Konusu oldukça sıradan sıradan halk ve vebadan dolayı güç edinen kişiler var kral güçleri olmayanları ülkeden sürüp saklanan veya kalanları öldürmesi için 2.oğlu prens Kai yi görevlendiriyor. Bir görev esnasında hanım ablamız Paedyn sokakta çarpışıyorlar ve ablamızda onu çarpıyor sjsjs herneyse sonra bazı olaylardan sonra Prens Kaiyi 3 kişi kıstırıyor aralarından birinin susturucu olmasıyla Kai savunmasız( gücü olanları bastırıyor susturucu) ablamızın gücü olmadığı için susturucuya nakavt ediyor prensi kurtarıyor. Ablamız ferihanın yalanları gibi kendini gücü varmış gibi gösterip sıyrılacağını sanıyor sonra bamm birbakıyor kurtlar sofrasında . Yarışma düzenleniyormuş ülkenin bilmm nesi seçilecek . Olaylar böyle devam ediyor. Kai pae arasında flörtöz atışmalar bir yerden sonra bayıyor hani abi ne ara etkilendiniz sonra OLMAZSA OLMAZIMIZ AŞK ÜÇGENİ (kuzey güneyden mi çaldınız aw ) abi kardeş pae üçlüsü draması. Paedyn hiç sevemedim aşırı zorlama bir karakter dünya ztn yazar en popüler kitapları alıp birleştirmiş yaratıcılık namına hiçbir şey yok Prens kai fena değil arada güldürüyor kitabı bitiremedim bitirmiyecemde SIKICIIIIIIIII . BEĞENEN KİŞİLERİN WATPADDE ÇOK TAKILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. Thank you next xoxo
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024967 okunma
Bence okumayın ama illaki okucam , diyorsanız almayın
2025 62. kitabı
Okunma: 07 Kasım 2025 23:30
Pdf olarak da okunabilecek bir kitap .Galiba hayatımın en uzun okumasını geçirdim .Bu kitapla değil benle alakalı . Kitap çok güzeldi ne kadar
Açlık Oyunları
Açlık Oyunları
benzetilse de ben benzetemedim . Ve özellikle Kai ' ye bayıldım . Kittin sona doğru ihanetimizi öğrenmesi de güzel oldu . Hiç sevmemiştim çocuğu ve bence tahtı o değil Kai hakkediyor ama ne olacak bilmiyorum . Kit bana biraz bencil gibi geldi doğrusu . Yani çok burnu havada bir vibe veriyordu . Ayrıca kitapta ,kız durmadan ölüme yaklaşıyor ve her seferinde Kai kurtarıyordu . Bu biraz ( tanım bulamadım ) ya bana göre bence her kızın özellikle kitapta bu kadar güçsüz durmaması gerekiyor. Yani benim düşüncem . Ve kız bana çok güçsüz geldi . Belki ileride bu değişir bilmiyorum ama bence kitabın güzel olmasının yanında çok eksiği vardı . Bide kralın , kızın sıradan olduğunu bildiği halde öldürmemesi kafamda çok soru işareti bıraktı . Niye yani ? Ama olsun yazarın anlatım dili yine de çok güzeldi .
Seviyorum Merkez!
2025 58. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2025 11:56
Dikkat Dikkat! Bu bir kitap yorumu değil bu bir Kai Azer (tam adı süpriz olsun ama çok güzel) incelemesidir! Hiç hesapta yokken hayatıma muhteşemmel bir çekilde giriş yapan The Powerless Trilogy
Aşk

Lauren RobertsYazar · 0 kitap
Lauren has lived in Michigan her whole life, making her very familiar with potholes, snow, and various lake activities. She has the hobbies of both a grandmother and a child, i.e., knitting, laser tag, hammocking, word searches, and coloring. Powerless is her debut novel, and she hopes to have the privilege of writing pretty words for the rest of her life.