7.6/10
Okunma
Beğeni
10,7bin
Görüntülenme
Ilya krallığı sadece sıra dısı olanların yurdu… Seçkinler,on yıllardır Veba’nın onlara bahşettiği güçlere sahip.Sıradan doğanlar ise adı üstünde sıradan olan,Ilya krallığından sürülen ve toplumdan dışlanan bireyler. Bunu kimse,Seçkinler’in arasında karışmak için Psişik rolü yapan Paedyn Gray’den iyi bilemez. Ilya prenslerinden biri olan Kai Azer’I farkında omadan kurtardığında,Paedyen kendini Seçkinler’in güçlerini sergiledikleri acımasız yarışma Arınma Sınavlarında buluyor. Sınavlar ve rakipler Paedyn’I öldürmezse bunu aşık olmamak için savaştığı Prens yapacak. Tabi onun ne olduğunu öğrenirse… Tamamen Sıradan. Tüm dünyada fırtına gibi esen destansı ve tutku dolu fantastic üçlemenin ilk kitabı,ayaklarınızı yerden kesecek.
Tahmini Okuma Süresi: 14 sa. 10 dk.Sayfa Sayısı: 500Basım Tarihi: 17 Nisan 2024İlk Yayın Tarihi: 7 Kasım 2023Yayınevi: Beta Byou
ISBN: 9786254237386Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

500 syf.
7/10 puan verdi
Önyargınızı sakince yere bırakın, tamam şimdi devam edelim
Bu kitap tam olarak fourth wing vol2. Konu olarak alakaları yok belki evet ama sosyal medyayı sallamaları ve abartılmaları tam olarak aynı sebeplerden. İkisi de size sevilen bir kaç serinin ortaya toplaması olarak sunuluyo ve yazım dillerinin akıcılığı okuma sürecini kolaylaştırdığından kitaba daha rahat uyum sağlıyosunuz.(yalan yok harbiden çok
Powerless
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou · 2024396 okunma
500 syf.
10/10 puan verdi
tek kelimeyle bayıldım! bana okuduğumu unutturdu ve çok keyif aldım. kitaptan beklediğim ne varsa bana verdi. bazı yerlerde heyecandan okuyamadım. karakterlerin arasındaki iletişim o kadar hoşuma gitti ki! çığlık atarak okudum. ba-yıl-dım!! karakterlere âşık oldum <<özellikle de kai>> uzun zamandır bir kitabı okurken böyle hisler
Powerless
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou · 2024396 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.