The Powerless Trilogy #1

Powerless

Lauren Roberts
Duyduk duymadık demeyin Fearful çıkıyorrr !!
Sonundaaaa 🥳🥳🥳🥳 Böylelikle seri tamamlanıyor. Bu kitap Kitt'in novellası. Onun geçmişini ve aşık olduğu kızı göreceğizzz Yorumlarda sorduğumda çıkıyor diye yazmışlardı size de haber vermiştim ama bu gönderiyle kesinleşti 🤩 Powerless
Tiktok’taki Powerless ve Red Queen tartışmasını gördünüz müüüü Victoria Aveyard bir tiktok atmış red queen serisini anlatıyor kızın biri de yoruma şey yazmış “bu powerless’a benziyor” Victorie’de kendi kitabının 2015’te basıldığını yazmış cevap olarak. Tiktok şu an sallanıyor.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
YENI KİTAPLAR ALDIMMM
Normalde d&rdan kitap almazdim ama 150 tl puanim varmış öyle olunca bende boşa gitmesin diye düşündüm😌. Aslinda Powerless almak istiyodum yokmus🥲 ama olsundu. Hainin Mührü ve Hainin Mührü 2'nin kutulu setini aldim COK MERAK EDİYORUM🤠. Bide The Witcher - Son Dilek aldim AŞIRI MUTLUYUM YA🥰🥰🥰🥰 Genç elitler bitince HANGİSİNE BASLAMALIYIMMM????
Sizce???
Seri cevap gerektiren bir sorum var: misafirlikteyiz sizce Powerless’a mı(bunu biraz daha dalga geçmek için okuyacağım) başlayayım yoksa Sahte Balayı’na mı?
çok büyük beklenti ile alıp beğenemediğim kitaplar Powerless beğendim beğenmesine ama bence klasik bir fantastik gereksiz fazla abartılmış Zehirde Demlenen Büyü ben bunun kapağına kandım ve o kadar güzel de değil bence Akarnae bununda kapağına aldandım güzel kitaplardı ama bence çok klasik ve olay örgüsü çok ilgi çekici değil
Powerless Kalbimi bıraktığım serilerden pek çok parça taşıyan POWELESS’ı an itibariyle bitirdim😍RECKLESS gelene kadar kendimi yiyeceğim ama bu seriye uğruna delirecek kadar bayıldığımın ve bağlanacağımın farkındayım…