Seriye Xander ve Kimberly ile devam ediyoruz. Yine elimden bırakamayıp kısa sürede bitirdiğim bir kitap oldu. Entrika ve karmaşa olduğunda o kitap benim için çerezlik oluyor Büyük bir aile karmaşasının içindeyiz ve bu iki karakterimizi de etkiliyor. Hatta 7 yıllık Xander zorbalığının da sebebi... Xander'ın daha küçükken öğrendiği bu aile karmaşası onun aşkına engel olması ve bunu yıllarca nefrete dönüştürmeye çalışmasını okuyoruz. Ama oluyor mu... Tabiki kendilerine engel olamıyorlar. Ama öyle bir karmaşa ki öğrenince şok oldum şimdi ne halt olucak burdan nasıl dönecek diye kafayı yedim. Bu olaydan bahsedemiyorum çok önemli bir spoi olduğu için ama... Fena. Böyle bir şeyi de anca Rina yazardı aslında çok şaşırmamak gerek dkdkkd Beni en çok şaşırtan bu olayları düzeltmeyip kabullenen ve hayatlarına böyle devam eden karakterler oldu... Bu karakterlerin annelerinden çektikleri ne olucak yaa ve babalarının harika olmaları... Yaptıkları hataları saymazsak. Ne diyebilirim ki Yine de bu kitabı da çok sevdim ama asıl heyecanlı olduğum sıradaki Ronan'nın kitabı. ÇOK SEVİYORUM AMA ÇOK TATLI BİRİ AMA HAFİF PSİKOPATLIK SEZİYORUM HADİ BAKALIM