Malamander
2024 15. kitabı
Ben bu kitabı bir süredir okumak istiyordum . Sonunda okuma fırsatım oldu .Gerçekten ben çok beğendim . Okumayanlara veya okumak isteyenlere fakat bir türlü kitabı eline alamayanlara kesinlikle okumalarını öneriyorum . Kitabın ilk kısımlarından kısaca bahsedeceğim. -ÖZET- Tuhaf Deniz Kasabası'na kışları kimse uğramaz. Özellikle karanlık çöktüğünde , korkunç sis Canavarağzı Kayalıkları' nı ve Leviathan gemisi yuttuğunda ... Bazıları bu sisin içinde Malamander'in ayak izini gördüğüne yemin edebilir! Büyük Nautılus Oteli kayıp eşya sorumlusu ,Herbert Limon . Kayıp eşyaları sahiplerine ulaştırmak ile görevlidir. Ve eğer ona teslim edilen eşya 100 yıldan uzun bir süredir sahibine ulaşmadıysa o eşya artık onun demektir. Otel sahibi : Leydi Kraken Otel yöneticisi : Godfrey Yumuşakça (Bay Yumuşakça) 12 yıl önce kaybolan çiftin kızları Violet Parma yıllar sonra ailesini bulabilmek için Tuhaf Deniz Kasabası'na gelir ve Büyük Nautılus Oteli kayıp eşya sorumlusu Herbert Limon' dan ailesini bulabilmesi için ondan yardım ister . Ve Herbert Limon ona yardım etmeye karar verir . Ve böylece aslında maceralarına ilk adımı atmış olurlar . Fakat bilmedikleri bir kaç şey var . İlk olarak bu macera boyunca hiç peşlerinden ayrılmayacak olan Sebastian Yılanbalık . İkinci olarak ise Kasabada konuşulan bir efsaneye göre denizde yaşayan yarı insan , yarı balık olan Malamander adında bir canavar. (Malamander , eşi için her kış dönümü yumurtluyor. Ve bu yumurtalar çok tehlikeli. Çünkü yumurtaya sahip olan kişi ne isterse o istediği şey gerçekleşir fakat işin içine katmadıkları şeyler gerçekleşebilir .) Kesinlikle okumanızı öneriyorum :)
MalamanderThomas Henry Taylor · Genç Timaş · 20203,509 okunma