2024 7. kitabı
Kitabı biraz önce bitirdim ve tek kelimeyle muh-te-şem-di. Birinci kitap olan Yırtıcı (the predator) ne kadar güzelse dark- verse serisinin ikinci kitabı olan Azrail (Azriel) bir o kadar güzeldi. Ayrıca serinin isminin Dark-verse olmasının hakkını en güzel şekilde veren bu kitap kıskançlık, sahiplenme, koruma gibi duyguları dibine kadar fakat abartmadan anlatan bir seri. Ayrıca başrollerin zeki kişiler olmasına bayılan bir okur olarak kadın karakterimiz olan Morana Vitalio'yu aşırı derecede sevdim. Hem teknolojiyle olan bağı ve yetenekleri hem de karşısındaki kişiyi çok iyi okuyabilmesi beni çok etkiledi. Serinin isminin hakkını veren erkek kararkterimiz olan Tristan Caine'e ise işte orada öldüm arkadaşlar. Bir karakter bu şartlar altında bu kadar mükemmel olabilir mi diye düşündüm. Kesinlikle soft birini beklemeyin birinci kitapta da ikinci kitapta da sonrasında da olacağını zannetmiyorum ama Tristan Caine gibi biri yanınızdaysa arkanıza yaslanın ve güvenin keyfini çıkarın. Kitapta özellikle karakterlerin ruh durumlarının işlenişini baya başarılı buldum. Gayet olması gerektiği gibi hemen bir anda olup bitmeden yavaş yavaş aralarında kurdukları bağı hissederek okuyabildim ve bu bana çok büyük bir zevk verdi. Normalde serilerin yan karakterlerinin kitaplarını okumayı sevmeyen ben sanırım çevirildikten sonra 3. Kitabı da (The Emperor) alacağım. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim yazarımız Runyx kesinlikle bir harika RuNyx
AzrailRuNyx · Martı Yayınları · 2024832 okunma
1 +1'leme