2024 69. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2024 20:03
BURHAN VURAL- KANLI KÜNYE Herkese selamlar Nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Neler okuyorsunuz? Askerî kurguları ne kadar sevdiğim sayfama bakılınca anlaşılıyor Yine çok güzel ve de bir o kadar duygulu bir kitap ile geldim Kaan , çocukluk aşkı Ayşen ile nihayet evleniyordu... Zordur asker olmak, asker olup yuva kurmak... Düğünleri güle oynaya bitmiş, balayı için Karadeniz'e doğru yola çıkmışlardı. Ancak, durdukları benzincide , Kaan Yüzbaşı 'nın karşılaştığı haber, aşkı ve görevi arasında kalmasına sebep olmuş, vatan aşkı ağır basmıştı. Suriye'de devam eden Zeytindalı operasyonu için, düğününe davetli olan güvenlik korucusu Şahin ile birlikte sınırın yolunu tuttu.. Tabii, yaşayacakları büyük savaşlar öncesi, anıların olduğu defterler açılmazsa olmazdı.. Kuralsızlar operasyonu, Türk askerinin yılmaz umudunu ve vazgeçmez yapısını bir kez daha gözler önüne sermişti... Onların yaşadığı o mücadele anlarını okurken tüyleriniz diken diken olacak... Alıntılar "Aşk güzeldir karşılığı varsa ... Ama karşılıksız da sevilir söz konusu vatansa..." "Asker yâri olmak bir şereftir. Askerlik, kan kokar, emek kokar, barut kokar. Askeri sevmek, asker olmak demektir kızım..." "Ey Türk Milleti, Mutluluğun için mutluluğunu toprağa gömenler var."
2024 Okuma Raporları
Kanlı KünyeBurhan Vural · Cinius Yayınları · 202428 okunma