Hearts of my Monster
2024 24. kitabı
Serinin üçüncü ve son kitabında sevdiği kadının öldüğünü sanan Kirill'in, Sarah'ı aradığı ve onun için yaptığı katliamları okuyoruz. Oynanan oyunlar, kandırmacaların içinde Kirill ve Sarah'ın ilişkileri zarar görüyor ve Sarah evleneli iki ay olan kocası Kirill'den boşanmanın yollarını arıyor. İkili aralarındaki problemleri halletmeye çalışırken aynı zamanda Sarah hamile olduğunu öğreniyor, ancak Kirill'e söylemiyor çünkü adamın onu bebek yüzünden asla bırakmayacağını düşünüyor. Bu kitapta ortaya çıkan oyunlar beni gerim gerim gerdi. Çok keyif aldım bu kitaptan da. Ben kitaplar bebekle sona bağlanınca okuma hevesimi kaybediyorum, bu kitap akıcı olmasaydı yemin ediyorum bırakırdım. Her kitabın sonunda aynı şeyi okumaktan çok sıkıldım cidden dndnn Best çiftim -Sarah ve Kirill kusura bakmasın-- Anton ve Maksim. Okurken en çok onlara, ve Kirill'in monologlarına sırıttım. Bence harika bir final kitabıydı. Kirill'in her şartta Sarah'a olan bağlılığını okumak içimde kelebek uçurttu jdjd özellikle ikilinin kavga ettikleri sahneleri okumak inanılmaz keyifliydi. Kirill tam bir manyak ya nxnjfjf Ayrıca Damien karakterine de bayılıyorum, çok geçmese de kitapta girdiği her sahnede beni kahkahalara boğdu. Eğer novellası varsa ya da çıkarsa kesinlikle okurum. Yeniden buluşuncaya dek kitapla kalın efenim Rina Kent
Heart of My MonsterRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 2023316 okunma