2024 49. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2024 12:32
Ne yazsa okurum dediğim yazarlardan. Kitabı beğenen de olmuş beğenmeyen de. Yazar bize hem dostluk bağının gücünü anlatmaya çalışmış hem de ölüm ve ölümden sonra ki hayatın var olup olmadığına değinmiş. Ölüm ile yaşam arasındaki o ince çizgi de neler olabiliri anlatmış. Nikka ve arkadaşının başına gelen korkunç olayın ardından , Nikka'nın kalbinin tam 21 dakika durması sonucu , o boşlukta yaşadığı gizemli geçiti okuyoruz başlarda. Peki ama Nikka bunları yaşarken arkadaşı Zoe nerededir ? Zoe 'nin kaybına mı odaklanalım yoksa Nikka 'nın hayal ile gerçek arasında yaşadıklarına mı ? Tünelin karşısında Zoe , Nikka'ya korkmuş bir şekilde bakıyor Bu ne demekti. Ölü mü yoksa diri mi ? Bu yaşadıkları ona ne anlatmak istiyor? Herkes için bu hissedilen halüsinasyon olarak görülürken , Nikka bunların gerçek olduğunun peşindedir ve bir an olsun vazgeçmiyordur. Ama bir şey olur ve arkadaşı bulunur . Eee o zaman neydi bu yaşananlar , amaç neydi ? Okurken ne gizemini ne de akıcılığını kesmiyor. Sayfaları değiştirirken o merak hep içinizde oluyor. Devam kitabı var sanırım ve kim bilir ne zaman çıkar , oturup bekleyeceğiz . Verda Rnçbr güzel bir okuma oldu canımla
21Wulf Dorn · Pegasus Yayınları · 2023743 okunma