2023 24. kitabı
Beyazıt Akman / Dünyanın İlk Günü Merhaba dostlar, Yıllar önce çok severek okuduğum bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Tarihi yaşamak isteyenler için güzel bir kitap. Gerek konu gerekse kurgusal açıdan oldukça akıcı bir kitaptı. Benim yazarla tanışma kitabımdı. Umarım sizlerde seversiniz. " Her kulun imtihanı inancı ölçüsünde zordur, Mehmet. Kul ne kadar inanırsa imtihanı o kadar çetin olur. Sabır ise bütün sıkıntıların anahtarıdır. Sabır sadece ilk toslamada değil, musibetler ardı ardına geldikçe gösterdiği zaman sabırdır. İlk ısıtıldığında zehirli bir bitki kadar acı, ama sonucu yeryüzündeki bütün meyvelerden tatlıdır." " İkili, Gelibolu limanına doğru hızla hareket ederlerken Mehmet gülümseyerek Cafer Ağa 'ya baktı.: " Ben sana demiştim kitaplar kılıçlardan daha önemlidir diye." _ " Hiç düşündün mü Mehmet, diye sordu? "Neden bunlardan zevk alırız ,mutluluk duyarız?" _ Çünkü güzellik insanın içindedir," diye devam ettirdi Molla " fıtratında vardır insanın iyiye güzele duyduğu muhabbet. İnsan olmak güzelliği taktir etmek değil midir? #beyazıtakman #dünyanınilkgünü #okudumokuyun #okuryorum #okudumbitti
Dünyanın İlk GünüBeyazıt Akman · Epsilon Yayınları · 20183,772 okunma