Şevval‘s

Paul Kane
8.1/10 · 9 okunma
104 görüntüleme
Şevval‘s okurunun profil resmi
Bi diziye manyak takıntı yaptım 1.5 bölümüm kaldı onu bitirip devam edicem buna(buna yetecek beynim kalırsa tabi,canım çıktı olayları anlayana kadar)
Şevval‘s okurunun profil resmi
İlk hikayeyi bitirdim ve yazar bu hikayenin kendi yazdığı başka bi kitabın bi kısmı olduğunu söylemiş. İngiliz edebiyatı profesörü olan lornanın geçmişinden bi sahneymiş. Kadın eskiden profesörüyle bi ilişki yaşıyo ve sonra profesörün aslında onun makalesine konmak isteidğini anlıyo(profesör bu sırada evli). Sonra da gece yatakta yatarlarken bi fotoğraflarını çekip dekana yolladı. Kendisini okuldan kovamayacaklarını ama profesörün başını yakacağını biliyo tabii. Hikaye orda bitti. Ve işte yazarın dediğine göre asıl kitapta kız başarılı olmuş bu fikrinde ve profesör olmuş aynı ünide. Hikaye hakkında genel düşüncem yok. Belirtmemeyi tercih edicem sanırım 😐
Şevval‘s okurunun profil resmi
Sıralama yaptım, notlarımda duruyo. Okudukça netleşicek hangi hikayeyi ne kadar beğendiğim. Ona göre toplam puan vericem
Şevval‘s okurunun profil resmi
Ben.buna.aşık.oldum. BU HİKAYENİN UZUN VERSİYONUNA İHTİYACIM VAR(tercihen 500 sayfa falan)
Şevval‘s okurunun profil resmi
Kitaptaki bazı hikayeler çok iyi, bazılarının da ne halt olduğunu hala anlayamadım