2024 111. kitabı
HAKKI ELİKARA-AŞKIN TEORİSİ . . . . Merhabalar bugün sizlere #aşkınteorisi kitabının yorumu ile geldim. Poyraz en yakın arkadaşı Olcay'ın doğum gününden sonra eve geldiğinde aynaya kırmızı rujla #aşk nedir ?"yazısını bulur ve sabahında da siyah zarflı bir mektup alır. Normalde çok sesiz,sakin,kendi halinde bir üniversite öğrencisidir.Her gün gittiği bankta gün batımını izlemeyi, denizi seyretmeyi orada oturmayı çok sever. Okulda diğer sınıfta okuyan Sinem'in Aşk nedir ?isimli bir semineri vardır Olcay,Ayça,Zeynep ve Poyraz birer bilet alarak bu semineri izlemeye giderler.Sevginin varlığını bilen ve aşka inanmayan Poyraz'ın bundan sonra yaşayacakları ile acaba aşka inanacakmıydı? ?? Kitapta aşkı ve sevgiyi okurken sıkça sorguluyorsunuz hele ki ters köşe ile biten sonunda baya şok olarak sayfayı kapatıyorsunuz türünü sevenlere tavsiyemdir ... . . . Sevmeyi iyi bilene aşkı öğretemezsiniz. Sevgi...Bir insanı ölümsüz kılabilecek öldüğünde de yaşatabilecek tek duygu. Aşk bir insana yapmam dediği şeyleri yaptırabilen ;göze inen toz pembe bir perdeden ibarettir.
Aşkın TeorisiHakkı Elikara · Perseus Yayınevi · 202219 okunma