darren'a kesinlikle siktir git diyoruz. annesiyle birlikte nasıl bu kadar sinir bozucu olmayı başarıyorlar bilmiyorum ama saçımı başımı yolmak istiyorum. ikisini keşke karşıma verseler de bağıra çağıra içimden geçenleri söyleyebilsem. umarım kendi kusmuğunuzda boğulursunuz. ikinizden de her şeyimle nefret ediyorum. teddy'den bile daha çok nefret ediyorum sizden çünkü o en azından bir sikişik olduğunu inkar etmiyor ve masum ayaklarına yatmıyor. herif alnının akıyla ben orospu çocuğuyum diyor. ama siz iki sinsi göt, sanki çok umursuyor ayaklarıyla saçma saçma konuşuyorsunuz ve benim sizin etinizi kemiğinizden ayırasım geliyor. bir de o kadının her boka ağlayıp "seni korumaya çalışıyorum" demesine ayar oluyorum. aynen, aynen canım gördük biz onu sen kızını döven herifi yıllarca koynunda uyuturken. onun da kurban olması umurumda bile değil, şu durumda ne yaşadıysa hiçbir tarafıma takmıyorum. sikerim böyle psikolojiyi, her seferinde geri kabul etmeseydi o dangalağı. ilk kitabın sonunda zaten shannon'un yanına gitmek yerine teddy'nin yanına gitti ucube. benim nenzimde senin yediğin bokların hiçbir anlaşılabilir dayanağı yok. ben empatik ve insanların psikolojik sorunları olabileceğini bilerek hareket eden bir insanım ama sen benim içimdeki bütün iyiliği öldürdün. darren boku da yıllar sonra gelmiş onu yap, bunu yap, şunu yapma diyor. seni bir döverim, bir 5 yıl daha ortalığa çıkamazsın kendini beğenmiş bok.