Bu kitap Elsa'nın babasının ittifak için Ronan'la görücü usulü evlenmesini istemesi ve Elsa yerine Teal'in Ronan'la evleneceğini söylemesinden devam ediyor. Ama bir intikam planı var. Ve bunu uygulamak için çıktığı yolda sert duvarları olan Teal, Ronan'a geri dönüşü olmayan bir şekilde bağlanıyor... Ama travmalara sebep olan iğrenç çocukluk geçmişi yüzünden intikamı isteyen bir tarafı asla susmuyor. Ve alıyor da intikam... Bu arada Ronan'ın da Teal'le aynı travmaya sahip. Ve sonradan öğreniyorlar ki aynı kişi tarafından bu travmaya sahip oluyorlar! Bu olayları söyleyip spoi vermek istemiyorum çok ama ben kitapta bir 50 sayfa sevemedim gibi oldu... Aslında başından beri çifti shipleyemem de nedeni olabilir. Ama artık birbirleri olmadan onları hayal edemiyorum :) Ama sonra da çok sevdim. Sonlara doğru azıcık aksiyonlu oldu heyecanlandım falan djdjdj Ronan'ın Teal'e yapışkan bir aşık gibi davranmasına sürekli mesaj atıp hislerini ve endişelerini dökmesine, onu bir saniye görmeden duramamasına bayıldım yalan mı söyleyeyim Aşk serim yine çok güzel bir kitabı geride bıraktım.