Tek kelimeyle bayıldım kitapa çok akıcıydı yazarın dilinden ilk defa okuduğum halde alışmakta hiç zorlanmadım. Herkesin instgramda ve daha bir çok yerde o kadar çok popüler ve beğenilen bir kitap olmuştu ki ben ilk başta ön yargılı davranıp "kesin beğenmeyeceğim" demiştim ta ki kitapı okuyana kadar
Kitapın devam kitapını bekliyordum okumak için serinin devam ettiğini duymuştum. Beklediğime gerçekten değen bir kitap olduğu çok mutluyum.
Daha okumadan once konusuna biraz asina olsamda kitapta karakterlerimizin 18 yaşından küçük olmaları beni biraz bozguna uğrattı. Bu kitapta diyaloglarda geçen cinsellikten başka bir olay olmadığı için içten içe sevinmiştim. Karakterlerin belirli bir yaşa geldikten sonra cinsellik hayatına adım atacaklarını düşünüyordum. Ama serinin ikinci kitabına başladığı anda tahminlerimin doğru vikmadigini anladım. Bunu gerçekten hiç doğru bulmuyorum 16 yaşındaki bir kızın cinsel hayata adım atması kitaptan bir puan kirmama sebeb oldu. Yoksa gerçekten konusundan tutun karakterlere kadar her şey çok iyidi. Hatta okurken illaki jer okuyanin bir favori karakteri olacaktır kitapta
Benim favori karakterim ise Joey oldu nedenini az çok okuyanlar anlamıştır.
İlk başlarda konusunun okulda geçtiğini erkek karakterin zengin bir serseri olduğunu düşünsemde okuduktan sonra şimdiye kadar okuduğum kitaplardaki en sevdiğim karakterlerden biri oldu.
Şunu anladım ki gerçek hayatta da bize Johnny den milyon tane lazım bence
Iyiki okumuşum bu kitapı eğer okumakta hala kararsızsanız umarım bu size yardımcı olmuştur kesinlikte okumanızı tavsiye ediyorum
Eğer teması
Okulda geçen
Aile içi şiddet gören kız
Bu yolda ne kadar çok engel ile karşılaşırsa karşılaşsın onu asla sevmekten vazgeçmeyen erkek
Kitaplar okumayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
Dip not: Birinci kitapta çok olmasada ikinci kitapında yetişkin içerik bulunmaktadır. Bunu ele alarak okursanız sevinirim. Aynı zamanda birinci kitapta (bu kitap) diyaloglarda cinsel şakalar yer almaktadır.
On Üç’ü BağlamakChloe Walsh