···Okunma: 15 Ağustos 2024 20:21 Hikaye 10/10
Karakterler 10/10
Sürükleyicilik 100/10
Ters köşe 10/10
Kısaca Konusu
Okulda zorbalığa uğrayan Gyuhwan ve öğrenciler bir okul gezisine -kampa- giderler her şey ilk başta güzel olsa da sonradan canavarların da ortaya çıkmasıyla işler sarpa sarar. Gyuhwan onu zorbayalayan Seongbin’den kaçarken bir silah bulur ve sonradan keşfederki bu silah canavarlara ciddi hasar veren bir silahtır. Okulun %90’ının ölmesiyle kalan ufak ekibimiz canavarlarla savaşırken “Zero”(sıfır) isminde bir canavarla tanışır ama zero diğer canavarlardan farklıdır o insanlara yardım ediyordur ve zeronun da yardımıyla ekibimiz daha da güçlenir…
Evet şimdi yorum yapacağım kısma geldiniz
-Sweeth Home’la olan bağlantısı çok güzeldi özellikle sonunu baya sevdim çünkü 2 mangayı da çok güzel bağlamış. Bunu okumayı düşünüyorsanız önce sweeth home u okumanızı öneririm çünkü bağlantıları var.
-Kadın öğretmenden(Mrs. Kim) ölene kadar nefret ettim her ne kadar sonda kendini öğrencileri için feda etmiş olsa da gyuhwanın ve birçok öğrencinin zorbaladığını görmesine rağmen onlara yardım etmedi.
-Seongbin. Hayatımda gördüğüm en büyük zorbasın geçmişinde babandan sevgi görmeyip abinin gölgesinde kalmış olman beni zerre ilgilendirmiyor sana asla acımayacağım seni lanet olası pislik.
-Sürükleyici bir şey okumak isterseniz kesinlikle öneririm ama dediğim gibi önce sweeth homedan başlayın sonra bence bu sonra da bastard.
Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum. ;))