w

Webtoon

9 üye
Takip
Şu güzelliklere bakar mısınız? Star İn The Daytime Star İn The Daytime 
Webtoon
Mutluydum. Ama sen değilsin. Daha mutlu olma şansını bulamadan acınacak bir halde endişelenmeye başlıyorsun.
Webtoon
Reklam
Do You Love The Princess?
10/10
·416 syf.··
Beğendi
·
2024 45. kitabı
Bu kitabı bana öneren canım dostum @ranapi ya çok teşekkür ediyorum, çok güzeldi, çok duygusaldı, her şeyiyle çok kaliteliydi. Şu an bu incelemeyi yazarken bile ağlamamak için zor duruyorum. Özellikle 96. bölümde bittim, yıkıldım, şoka girdim. Birkaç gün kendime gelebileceğimi zannetmiyorum. Mutlu bir son olmayacağını biliyordum ama yine de canımı yakıyor. Sonuç olarak her şey vatan içindir ve bu yolda da bazı kayıplar verildi. Başından sonuna kadar çok mantıklı ilerledi en güzel yanıda “The Little Mermaid” hikayesiyle paralel bir şekilde ilerledi. Çizimleri çok güzeldi zaten benim bir webtoonu, manwhayı okumam için çizimlerinin güzel olması gerek. Ben çok beğendim yani tarihi bir dramdı, bana genel kültür kattı bu yüzden de çok sevdim. Bence okuyun ya beğenirsiniz. Toplam 105 bölüm. - Haesu seni sevmemiştim ama yaptığın şey doğruydu ( Su A ya sesini kaybettirecek bir şey içirdi ) her şeyi vatanın için yaptın. Japonyada yaşayan ve isyancı olan bir koreliydin hayatında sevmeye yer yoktu buna rağmen de sevdin tabi sonun da kavuşma olmadı hiçbir zaman da olmayacaktı.(ağlama emojisi) - Benim sevdiğim romantizm tam olarak bu bir durumun özellikle savaşın içerisindeyken iki insanın birbirine duyduğu sevgi… benim aşktan anladığım şey bu o yüzden romantik kitapları sevemiyorum sadece cinsel çekimle hareket ediyorlar etmeyenler de sonuçta beraber oluyor ben acıdan beslenen bir insanım benim bir çift için deli olmam için beraber olmamaları gerek. Acı olması lazım Hüzün olması lazım benim sevgi bağım bu açıkcası. - Buraya kadar kimsenin okuduğunu düşünmüyorum burayı geçtim direkt okuyan olacağını zannetmiyorum ama eğer okuduysanız bir şey soracağım. Sizin aşk anlayışınız nedir?
Webtoon
The Whale Star Vol 6Na Yoon-hee · RHKorea · 202215 okunma
Ben bir süre burada kalacağım…
Webtoon

Webtoon Konusuna Benzer öneriler

b
Biyografi222 üye · 70 yeni gönderi
Takip
p
Psikoloji/Kişisel Gelişim63 üye · 1 yeni gönderi
Takip
İstanbul'un fethi6 üye · 4 yeni gönderi
Takip
10/10
·404 syf.··
Beğendi
·
2024 41. kitabı
·
19 günde okudu
·
Okunma: 15 Ağustos 2024 20:21
Hikaye 10/10 Karakterler 10/10 Sürükleyicilik 100/10 Ters köşe 10/10 Kısaca Konusu Okulda zorbalığa uğrayan Gyuhwan ve öğrenciler bir okul gezisine -kampa- giderler her şey ilk başta güzel olsa da sonradan canavarların da ortaya çıkmasıyla işler sarpa sarar. Gyuhwan onu zorbayalayan Seongbin’den kaçarken bir silah bulur ve sonradan keşfederki bu silah canavarlara ciddi hasar veren bir silahtır. Okulun %90’ının ölmesiyle kalan ufak ekibimiz canavarlarla savaşırken “Zero”(sıfır) isminde bir canavarla tanışır ama zero diğer canavarlardan farklıdır o insanlara yardım ediyordur ve zeronun da yardımıyla ekibimiz daha da güçlenir… Evet şimdi yorum yapacağım kısma geldiniz -Sweeth Home’la olan bağlantısı çok güzeldi özellikle sonunu baya sevdim çünkü 2 mangayı da çok güzel bağlamış. Bunu okumayı düşünüyorsanız önce sweeth home u okumanızı öneririm çünkü bağlantıları var. -Kadın öğretmenden(Mrs. Kim) ölene kadar nefret ettim her ne kadar sonda kendini öğrencileri için feda etmiş olsa da gyuhwanın ve birçok öğrencinin zorbaladığını görmesine rağmen onlara yardım etmedi. -Seongbin. Hayatımda gördüğüm en büyük zorbasın geçmişinde babandan sevgi görmeyip abinin gölgesinde kalmış olman beni zerre ilgilendirmiyor sana asla acımayacağım seni lanet olası pislik. -Sürükleyici bir şey okumak isterseniz kesinlikle öneririm ama dediğim gibi önce sweeth homedan başlayın sonra bence bu sonra da bastard. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum. ;))
Webtoon
Shotgun Boy, Vol. 0Derrick Geist · 20227 okunma
Reklam
Reklam