2024 31. kitabı
Herkes şüpheliydi gözümde özellikle 2 kişi.. Neyse bişey demiyorum o konu hakkında akskskak ama katil gerçekten hasta, hani birilerini ö*dürmekle kalmayıp bundan zevk alıyor ve bu çok rahatsız edici ki sadece bu değil bazı düşünceleri vardı, asla ne kafada olduğunu anlayamadım ve kesinlikle ruh hastası yani Her neyse. Noa’yı çok sevdim, nedeni de bilmiyorum sksksks Aslında çok yaralı biri belki de bu yönünü sevmişimdir bilemiyorum ama onun bölümlerini okumak daha zevkliydi açıkçası. Ve çok gerildiğim yerler oldu şakasız. Neden burdayız diye çığlık atasım vardı ve Noa’yı ordan kurtarmak istedim nefrett sksksksks Sonu hakkında fikrimi söylüyorum hemen; Yani nasıl hissettiğimi anlayamadım aslında şöyle söyleyeyim, çok büyük bir sürpriz oldu, çok fena şaşırdığım bir olay oldu son sayfada o ayrı, yani katili önce o sanarken sonra başka biri olduğunu öğrendik ama emin de değiliz yani bir tık net olmayan bir sondu ama devam kitabı geleceği için normal karşılıyorum bu durumu ben. Sadece son cümlede bahsedilen katilin katil olmadığını düşünüyorum. Üzerine yıkıldığını düşünüyorum ya da umut ediyorum skskskskks Başka da yorum yapamıyorumm Devam kitabını da deli gibi merak ediyorummm!! Kesinlikle +18 bir kitap bu arada, buna dikkat ederek almanızı öneririm.
Psikolojik-Gerilim
Oyuncak MüzesiEmre Gül · Guardian · 20241,746 okunma