öyle bir uğradım.
2024 36. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2024 14:49
Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar veya iyi geceler... Spoiler olacak fakat spoilersız diyeceğim bir şey var, bu kitabı okuyun. Yazarın kaleminden hiç bir şey eksilmiyor. Spoiler! Öncelikle kitabı gerçekten beğendim. Okurken karakterlere bağlandım ve mutlu olduğum gibi onlarla üzüldüm de. Güzeldi yazarın kalemi falan çok sardı kitap. İlk 150 sayfada Eflah Yargı'ya kızın aşık olmasını hastalıklı zihniyet diyecek kadar yanlış bulmasam da "ya acaba yanlış mı bu ilişki?" demeden de duramıyordum. Ama 150 sayfadan fazla sürmedi bu. Size yemin ederim o pis cadı anayı bir kaşık suda boğasım var. Biliyordum ben bu kadının cadı olduğunu! Kaç Necip, kurtar kıçını. ARKADAŞLAR EFLAH YARGII!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Adam süpo, müko! Çok iyi yaaa Fangirllik yapmak istemiyore ama dayanamıyoree wihihh Allah'ım sen konuyu biliyorsun... En sevdiğim karakter Eflahtı tabii ki. Necip de güzel bir baba. Necip'i de sevdim. ÖNERİYORUM VE YAZARIN EN SEVDİĞİM YAZAR OLDUĞUNU HABER VERMEK İSTİYORUM!! Kendinize iyi bakın! Öyle Bir Uğradım Maral Atmaca
Öyle Bir UğradımMaral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20232,094 okunma