2024 65. kitabı
Kopuk bağlar • Yorumum 4 / 5 Uzun bir serinin ilk ve seriye giriş kitabıydı, akıcı ve okuması keyifliydi. Bu kadar çok seveceğimi düşünmüyordum bana bile sürpriz oldu Kitabın çok bir sayfası yoktu bir kaç saatte bitirilebilir. Kitabı okurken ufak bir sinir krizi yaşayabiliyorsunuz ama kitabın dinamiği o kadar iyi ki seven de, sevmeyende serinin devam kitaplarını merak etmeden duramıyor. Kitabın son sahnesini okurken çok keyif aldım. Seriye devam etmek için 2. Kitabın çıkmasını bile beklemeyebilirim... Bu arada kitapta ters harem var. Kitabı okumak ve almak isteyenler bunu bilerek almanız veya okumanız daha iyi olur. Çünkü ters harem herkese hitap etmiyor olabilir. Kızın onları bırakıp kaçmasından dolayı bağları (5 erkeğimiz ) - biri dışında -ile arasında nefret ilişkisi vardı. Ama 2. Ve diğer kitaplarda seri açılır diye düşünüyorum. 5 erkek arasında 2 favorim var. Gabriel ve Gryphon favori erkeklerim ya Ve en net hoşlanmadığım biri var... Nox Allah belanı versin gram sevmedim seni pis mahlukat. İlk kitap serinin giriş kitabıydı, okuması çok keyifli ve heyecanlıydı. Devam kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Kopuk BağlarJ. Bree · Olimpos Yayınları · 2024826 okunma