2023 64. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2023 02:10
Merhaba, Nora Roberts kitapları benim için çok özel bir yere sahip. Yazarı ilk defa 2009 yılında okudum. Ve çok sevdim ilk kitaptan itibaren. Nora Roberts'ın akıcı kurguları ve anlatımı, aile, arkadaşlık bağlarını, aşkı anlatışı, karakterlerinin özgüveni okuru kendine bağlıyor. Sığınak, uzun yıllardan sonra Epsilon'dan çıkmayan ilk kitabı. Umarım Nemesis'te uzun soluklu ve bizi çok çok bekletmeden gelir yazarın kitapları diyerek kitaba geçiyorum. İrlanda'dan ABD'ye göçmen olarak giden Liam Sullivan, fırsatları değerlendirmeyi bilmesi ve yakışıklı fiziğiyle sessiz sinemadan sesli sinemaya geçişte aranan bir aktör olur. Yıllar sonra 92 yaşında, hayata gözlerini yumduğunda ise geride kendisi gibi sinema alanında ünlü bir eş, çocuklar ve torunlar bırakmıştır. Ölümünden üç hafta sonra yapılan anma gününde ise küçük bir kız olan Caitlyn Sullivan bahçeden kaçırılır. Ve bu kaçırma olayının arkasında ise aile içi büyük bir ihanet söz konusudur. Bu ihanet ne yazık ki, küçük Caitlyn'in hayatının üzerinde hep bir kara gölge gibi izleyecektir. Önce İrlanda'ya giden Caitlyn, 17 yaşında New York'a döner ve bu kara gölge yüzünden tekrar olayların başladığı yere döner. Caitlyn bu olayı arkasında bırakıp hayatına devam etmek istese de intikam dolu olan olayı gerçekleştiren kişiler işin peşini bırakmaz. Sığınak, ilk sayfadan itibaren beni kendine bağladı ve yeni kitabını özlemle beklediğim bir yazarla hasret giderdim. Daha çok Nora Roberts diyorum ve gidiyorum. Görüşmek üzere
SığınakNora Roberts (J.D. Robb) · Nemesis Kitap · 202361 okunma