2024 25. kitabı
Ella Maise'nin Jason Thorne'u sevmek adlı kitabında yan karakter olan Lucy'nin kendi hikayesi Kitapta Lucy adlı karakterimizin ailesindeki kadınların talihsiz aşk hayatları yüzünden lanetli olduğuna inandığı bir dönemde Adam Connor'la tanışmasını okuyoruz. Tanışmaları bir tık olaylı olduğu için kitabın başlarında Adam Connor'la yıldızları pek barışmıyor. Ama atışmalarını okumak çok ama çok keyifliydi. Okumaktan çok keyif aldığım başka bir kısım ise Lucy'nin Olive ile olan konuşmalarıydı. Çok çok güzel bir arkadaşlıkları var ve sanırım kitabı sevmemiş olsam bile sadece bu arkadaşlık için kitabı bitirirdim zaten. Adam Connor küçük bir oğlu olan bekar bir baba. Ama tabii ki çocukları olduğu için eski karısıyla hâlâ görüşüp konuşmak zorunda. Hem çocuğunun anne babası arasındaki dengeyi kurabildiğinden emin olmaya çalışıyor, hem film çekimleri yapıyor hem de yan komşusu olan ve gıcık biri olduğunu düşündüğü Lucy'i düşünmeden duramıyor. Adam'ın oğlu olan Aniden'in de sürekli Lucy ile zaman geçirmesinin de buna pek faydası olduğu söylenemez. Kitap çok güzeldi, Lucy'nin duygularını anlamaya çalışması, kendine birini yeniden sevebilmek için izin vermeye çalışması ve Adam'ın çok zor süreçlerden geçmesine rağmen Lucy'e karşı hep kibar ve sabırlı olmasını okumak kesinlikle çok güzeldi. Böyle tatlı bir hikayeyi okumak isterseniz bu kitaba bir şans vermenizi tavsiye edebilirim.
Adam Connor’dan Nefret EtmekElla Maise · Yabancı Yayınları · 2023629 okunma