···Okunma: 15 Ağustos 2024 03:14 Kitap özetidir ve bolca spoiler içerir .
Kitap özetine geçmeden önce kendi yorumumu yazmak istiyorum öncelikle eğer kitaptan çok yüksek bir beklentiniz varsa tavsiye etmem heleki yüksek betimlemeler yavaş işleyen bir aşk örgüsü bekliyorsanız bu kitap sizlik değil benim için tamamen çerezlik bir kaç saatte bitebilecek kafa dağıtmalık bir kitaptı kitabımızın teması zorunlu olan evlilik Rus mafyası pakhan bir bombalı saldıraya kurban gider ve yürüyemez hale gelir tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Gördüğü fizik tedaviler iyiye gitmeye başlamistır ve tamamen ayağa kalkmasına 6 ay vardır ancak düşmanlarının bu 6 ayı bekleyecek sabrı yoktur imrapatorlugu yıkmak isterler ya hemen ayaklanması yada evlenmesi beklenir pakhanın sağ kolu ise evlenmesini uygun görür ve ona bir kadın gösterir zorunlu ve göstermelik olarak evlenirler ancak bu evlilik sandıkları gibi Zoraki olmaz birbirlerine tutulurlar ve aşık olurlar bizlerde malikanede yaşayan bu ikilinin aşkina şahit oluyoruz arada yaşanan ufak kavgalar ve kaoslar kitabı daha okunası hale getirmisti ben sevdim sadece çok hızlı ve üstünkörü idi olaylar kısa olduğu için bir an önce yazılmış gibiydi bunun dışında gayet güzeldi.