2024 2. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2024 00:00
Güzel bir öneriyle geldim.. Birisinin hayatı ellerinizde olsa ne yaparsınız? Bakalım Hera ne yapmış, Uzun zmaan önce henüz Wattpad halindeyken bir kaç bölüm okuyup sonra tamamlanmadığı için bıraktığım bir kitaptı. Basılmış halini görünce nedensizce çok mutlu olup hemen aldım. O zamanlar neden sevdiğimi hatırlamıyordum ama artık kesinlikle biliyorum. Kitap inanılmaz heyecanlı, sürekli bir merak unsuru var biraz fantastik biraz korku havasindaydı, son bölüme kadar kalbim ağzımda okudum ve finali de beni aşırı hazırlıksız yakaladı. Yazım dili basit ve kolay anlaşılır sizi okurken sıkmıyor su gibi akıp gidiyor, karakterler de aynı şekilde harikalar. Hera daha ilk kez gördüğü ve tanımadığı bir adam için kendini riske atarak bence çok büyük bir kitlenin yapmayacağı bir yükün altına giriyor. Bunu son ana kadar saklayıp tek başına halletmeye çalışması beni çok etkiledi. 10 numaramız Çağlar ise oldukça zeki, anlayışlı ve saygılı bir adam. Yani ben olsam onun yerinde o.kadar sabırlı ve doğru davranır mıydım bilmiyorum bile. Kitapla ilgili ise cidden kötü bir eleştirim yok çok beğendim
İnceleme
Çemberin AltındaGamze Aydeniz · Ephesus Yayınları · 20202,470 okunma