M. Rise-Lider
2024 8. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2024 02:57
Merhaba arkadaşlar! Yanlış bir saatte de olsa ben geldim. Nefesimizi tutarak okuduğumuz "Av" serisinin son kitabıyla, tüm maceranın yüreklerde iz bırakan son perdesiyle, "Lider" kitabıyla geldim. Öncelikle şunu söyleliyim ki seri kitaplarının en sevdiğim yanı zaman içerisinde onlarla bir aile gibi olmam ve onların hayatlarına ortak olduğumu hissetmem. Tek kitapların da yeri ayrı olsa da seri okumak, o kitaba ve karakterlere zamanını ayırmak demek, zaman ise emek demek ve işin içine insanın emek verdiği kişiler girince onları kendi içinde ayrı bir yere koymaktan, kalbinin bir odasını onlar için ısıtmaktan alıkoyamıyor. Yani kısacası bir seri daha bitti ve gözüm yaşlı. Seri bitti ve ben onların tüm duygularına ortak olduğum bu sürecin acısıyla tatlısıyla noktalandığına memnunum. Bu seriyi kesinlikle unutmayacağım çünkü hem okuduğum ilk fantastik kitap serisi ve karakterleri içimi hep sıcacık yaptı. Kitabı tabii ki herkese öneririm. Spoiler vermeden içimden geçen duyguları daha fazla ne kadar anlatabileceğimi bilmediğim için lafı fazla uzatmayacağım. Bu seri AnnaBelle Jefferson'ın bir "Av" ken nasıl bir lidere dönüştüğünün hikayesi. Bayan Sullivan seride basamakları birer birer çıkıyor: Av, Çaylak, Avcı, Lider.. Bu seri AnnaBelle Jefferson ve onun amansızca aşık olduğu Jay Sullivan'ın hikayesi.. Bu seri onların ve bu yolu onlarla beraber yürüyenlerin hikayesi.. Marcus, Laura, Eden, Dean, Sam, Alexis, Kaleb, Brandon, Darla, Jimmy, Karl, Eily ve kitapta bir yere kadar olsa da benim gönlümde yer edinmeyi çoktan başarmış M. Alec.. Bu, bir ailenin hikayesi.. İyi okumalar, kendinize çok iyi bakın. Sevgi, en güçlü silahtır..
LiderM. Rise · Ephesus Yayınları · 2024333 okunma