Ölüler Konuşamaz - Dilara Keskin
2024 16. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2024 17:45
(spoi içerir) " Avazın çıktığı kadar bağırmazsan zamanla susmaya mahkûm hale gelirsin" Kitap lise öğrencisi olan Gökçe'nin öldürülmesiyle başlıyor ve 11 yıl önce ve şimdiki zamanı gösteriyor. Öncelikle Gökçe'yi çok sevmiştim. Ölmesine çok üzüldüm. Okurken gözlerim doldu. Kitap oldukça ters köşeli bir kitap son ana kadar katili anlamıyorsunuz ve ben katile çok şaşırdım.üstelik öldürmesinin gerekçesi bile çok saçma.Bazı kısımları okurken gözyaşlarımı tutamadığım bir kitaptı Karakter incelemesi: GÖKÇE : Gökçe en sevdiğim karakterdi ve ölmeyi hak eden son kişiydi. Keşke ölmeseydi. Gökçe hukuk okuyacaktı... ALPER: Alper de çok iyi bir karakterdi Gökçe'yi seviyordu YANKI : Yankı iyi bir kız tabiri caizse biraz aptal . ERDEM: Erdem de iyi birisi HAKAN: Hakan'a söyleyecek laf bulamıyorum Yankı'yı yılkarca aldatan bir pislik kendisi BURCU : Burcu'nun da Hakandan farkı yok yılan bir karakter Arkadaşlar kitabı çok beğendim. Her ne kadar travma bir kitap olsa da çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.
Ölüler KonuşamazDilara Keskin · Ephesus Yayınları · 20228bin okunma
1.127 Gösterim
aaah ah katilin gerekcesi beni o kadar kudurtmustu kiiiii 😭
Yağmur ❦
ast3ria Gökçe hukuk okuyacaktı