Puan vermedi·%26 (35/134 syf.)·
KEŞKE PUANLAMADA 0 OLSADA VERSEM.. Kitabı sadece annemin de bizzat öğrettiği gibi kitaplara saygım olduğum için yakmayacağım fakat yine de üzülerek söyleyeceğim ki iğrenç bir kitap... Her ne kadar tüm konusu kadınlar olmasa da onlara karşı saygısızca en ufak bile bir ithafta bulunulmasına katlanamam. O yüzden kitap benim için direkt 'zemin kat'. Ayrıca kadının içinde bulunduğu her cümleye budala kelimesini katmış.. pardon??!! Yine de keyifli okumalar.
Deliliğe ÖvgüDesiderius Erasmus · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202315,2bin okunma
1.185 Gösterim
Bu kafayla iyi gelebildiniz bugüne. Adam zaten deli zırvası olarak övülmeyecek şeyleri övüyor aslında ironi yapıyor bizim alıngan kızımızda kadınlara hakaret olarak dümdüz at gözlüğü ile bakıp klasikleri eleştiriyor.
-10 falan olmalı o kat zemin bile değil. Bir kadın en kötü şeyi de yapmış olsa hakareti yahutta kötülemeyi hak etmiyor. Kadınlar erkekler gibi değil. Basına bir olay gelse, dedikodusu çıksa, cinayet işlese belki de bir kadın kendine kıysa Bile bunların altında çok ciddi sebepler vardır. Rabbim Kuranı Kerim’de bile biz kadınlar icin övgü ile bahsedip kadınlarınızı hor görmeyin onlara güzel davranın derken bir yazarın yerlere sermesi tahammül edilecek bir şey değil. O kitap çöp Sena özür dilerim ama bazen bazı seyler duyulan saygıyı hak etmez bilirsin saygı duyduğun seyler genelde değersiz bile olsa sınırı aşınca o saygı yok olur yakmak değil ama elden çıkarmaya bak derim seni tanıyorum çıkarır o kitapla kavga edersin 🤭🤭
Senâ☼
Evet ablacım her cümlene eyvallah'ım sonsuz zaten. Ya zaten övmekle kalmamış güzel rabbim yüce kitabımızda bize ait özellikle sûre bile indirmiş. Bu bence ayrıcalığımızın en güzeli olsa gerek🥰. Fakat nolursa olsun bende katılmıyorum ve kabul etmem imkansız. Beni az bile tanımışsın kavgayı çoktan ettim ablam🤭. Birde yani ne hakla neredeyse her kadın ile ilgili cümlesinde 'budala' ithamı. Pardon da hayırdır sen?? Asla yapacağım bir şey değildir kitabı yarım bırakmak ama ben yediremem kendime. Neyse sonra sinirli olmuş oluyorum. Saygılar.🙏🏽🌚