2024 29. kitabı
Kitabı Wattpad'ten okuduğum için son kısımları nereye geliyor bir fikrim yok fakat tahminen üçüncü kitapta. Kitabın 36, 37, 38 ve 39. Sayfasında neredeyse her şey aynı ileriyor. Zülfikar Duru'ya yaklaşmaya çalışıyor, Barbaros, Zülfikar ve Alican birlikte oturup goy goy yapıyorlar. Burada bir sıkıntı yok ama Gökçen ve Murathan'ın sahneleri bir yerden sonra sıkıyor. İki karakteri de masum ve tatlı gösterdikten sonra neredeyse dört bölüm +18 sahne yazmış yazar. Sahneleri yazmış ve uyarı koymuş tamam ama olmayan sahnelerden sürekli olarak Murathan'ın imalarını okuyoruz ve bu bir yerden sonra sıkıyor. İkisinin olduğu bütün sahneler kucak kucağa, öpmeli falan. Ve Murathan sanki Gökçen'i cinsel amaçla seviyormuş gibi. Rahatsız olup +18 sahneleri atlasak da imalara yeteri kadar maruz kaldığımız için çok sağol sevgili yazar. Ayrıca bir asker kurgusu olmasına rağmen asker olarak göründükleri veya göreve gittikleri yerler çok sınırlı. Çok fazla karakter olduğu için onların aşkından diğer konulara odaklanamıyoruz.
Gökçen 3Loresima · Ephesus Yayınları · 20244,367 okunma
1.595 Gösterim
Sana kesinlikle katılıyorum; ben de kitabı yeni bitirdim. İncelemem de de söyledim. Smut sahneler aşırı sinirimi bozdu. Olmamalıydı kesinlikle. Şuan 4. Kitabı almak dahi istemiyorum bu yüzden.