2017 13. kitabı
Genel olarak emeğe saygı duyarım her telden okurum fakat iş çocuklara ve gençlerimize yönelik eserlere gelince bende akan sular duruyor. Yok böyle rezalet. Kitabın yarıdan fazlası küfür ve argo. Ben buraya yazmaya utanırım kahramanların ettiği kufurleri. Hadi "küfürbaz ama cok İyii yaa" izlenimini bi kenara bırakalım. Burada bazı sebeplerden etrafındakileri ben Gayim diye kandıran bir başkahramanı ne edelim? Hadi onu da bırakalım çok ince sevimli ve sempatik olarak işlenen çorap fetişi arkadaşı ne yapmalı? Dışarıdan bakınca o kadar profesyonelce hazırlanmış ki. Hiçbir savunma mekanizmasını harekete geçirmeyecek naiflikte böyle ince ince mesajlar. Hadi gidip beraber bir çift çorap alip sevelim nedir ya nedir? Sonra işkillenince araştırdım kitabın reklamı o kadar iyi ama o kadar iyi yapılmış ki :) Şaşırdım mi peki Asla. Tam da beklediğim gibi allanmiş pullanmış hicbir destek esirgenmemis. Belki bu kitabın yazarı hanım kızımızin işin bu boyutlarından hiç haberi bile yok belki hiç de olmayacak. Ama ben size söyleyeyim. Bu kitabı okuyan hatta iki uç kez okuyan öğrencilerim "Kufur stres aracı asilik iyidir Falan bi savunmalar Çorap sevmek çok farklı bi duygu olsa gerek ama çok tatlı değil mi neresi sapıklık.?" Bunları duydukça kendimi kötü hissediyorum.. Çorap fetişistlerine karşı sempati kazanan öğrencilerim oldu ne mutlu bana! Ha şimdi kitapta erotik boyutta bir fetişizm yok yani henüz yanı ilk kitapta. Arka kapakla yalnız birakiyorum. "Gökhan ve notları toplamda bile 100e ulaşamayan çorap fetişisti tatlı çapkın Sinan!" Ya sabir Allahım Ya sabir..
4N1KBüşra Yılmaz · Epsilon Yayıncılık · 20179,2bin okunma
Ablam ne yaşadın be. Şahsen kitap çok güzel bence. Hatta ne zaman üzgün olsam gülmek için okurum. En az 3 kez bitirmişimdir. Ve şunu söyleyebilirimki, kitapta hiçbir şekilde özendirme yok. Sadece 5 ergen sokak çocuğunun yaşadıklarını anlatıyor. Anlamaman normal.