2024 77. kitabı
Beni az çok tanıyanlar Reverse Harem in sevdiğim bir tür olmadığını bilir jdjd Bu kitapla da ön yargımı biraz kırmış oldum. Evet buna 5 erkek sebep oldu Ama kitap fantastik olduğu için ve bağlar tabu olduğu için galiba beni rahatsız etmedi hatta kurguya bağlandım ve sevdim. Asla 5 erkek olması rahatsız hissettirmedi. Onlar da birbirinden rahatsız değil çünkü kitapta bu tabu. Herkesin bağı ve bağlananları var. Bizimki bağlananlarından kaçıyor ve 5 yıl sonra yakalanınca bağlarının nefretiyle karşılaşıyor haliyle. Ama öyle bir nefret ki bunların ki. Asla sebebini sorgulamıyorlar ve yargılıyorlar. Sonlara doğru iki erkek yumuşadı sadece. Bir de Oli güçlerini gizlediği için yeteneksiz diye zorbalıyorlar dkdjdj Kitapta herkesin sevdiği ve sevemediği erkek vardır bende söyleyeyim. Neden diye sormayın ama North'u sevdim. Galiba alfa sevdiğim için djdj Ve Nox.. NEFRET ve North ile kardeşler Gabe ve Atlas da minnoştu. Gryphon'da sessizdi ama kadını affetmeye başladığı için sevmeye başladım. Hepsi baskın adamlar bakalım neler olucak.Olaylar bazen tekrara düştü diye puan kırdım. Onun dışında ilk kitap için güzeldi devamı için ne hissederim bilmiyorum. 4/5
Kopuk BağlarJ. Bree · Olimpos Yayınları · 2024820 okunma