Bence daha çok duyulması gereken, gerçekten hikayesini güzel anlatan bir kitaptı. Özellikle Latin kültürünün cadı toplulukları olan brujx ile harmanlanmasını çok keyifle okudum. Çok hoş bir evren ve düzen kurgulanmıştı. Bu evrende geçen daha çok hikaye okumayı çok isterim şahsen.
Gelelim ana karakterlerimizeee; Yadriel’in kendini ailesine ve topluluğuna kabul ettirme mücadelesi öyle güçlüydü ki beni çok etkiledi. Ve açıkcası Julian ile öyle harika bir çift oldular ki sahnelerini büyük bir keyifle okudum. Julian zaten muazzam komik bir karakter. Ama ikisinin de paramparça yanları var ve birbirlerine karşı bu savunmasızlıklarını göstermeleri çok hoşuma gitti.
Kitabın tek sorunu harika bir evren ve harika karakterleri, aşırı iyi bir olay örgüsüne yerleştirememesiydi bence. Yani bazı yerlerde maceradan maceraya koşabileceklerken, yazarın okula gittikleri sahneleri uzun uzun anlatmasını gereksiz buldum ben. Orada bir olay olmayacaksa o sahnelerin bu kadar fazla olmasını bir yere koyamadım.
Hikayenin gittiği yönü tahmin etmek zor değil ama karakterlerle ve evrenle kurduğunuz bağ ile sıkmadan oraya varabiliyorsunuz. Ben devamı gelsin ve karakterlerimiz başka belalara bulaşsın isterim açıkcası ama sanırım tek kitap. Umarım yazar evreni genişletmeyi ciddi ciddi düşünür, çünkü o evrende
biraz daha yaşamak harika olurdu.