2024 66. kitabı
İçim İçine İçince Küs Kalıyor | Kitap Yorumu Merhaba bugün sizlere şiir kitabı önerisi ile geldim.Uzun zamandır şiir okumuyordum iyi geldi.Kitapta 138 tane şiir var.Yazar duygularını şiirlerle çok güzel ifade etmiş.Şiirler farklı bir zihne açılan bir kapı gibi.Her zaman olmasa da aradan sırada mutlaka şiir okumalısınız.Herkesin duyguları düşünceleri ne hissettiği birbirinden farklı.Bu nedenle farklı bir dünyaya gitmiş gibi hissediyorum okuyunca. Aşk, özlem, sevgi gibi birçok konuda şiir var.Şiirlerin hepsi birbirinden güzeldi.Okurken duygulanacaksınız. Açıkçası ben şiir okurken duygulanıyorum. Sizlere birkaç tane şiir bırakıyorum.Yorumlarda buluşalım. Sayısız sorun Bir insan nasıl yetebilir?  Birçok insan kalbine taht kurabilir  Bir gönülde sürse ya bu ömür  Ancak hayat böyle törpülenir  Her şeye yetmeye çalıştım  Kendimi hiçe sayarak  Aldı canımı sayısız sorunlar  Oysa ben de söz söyleyecektim  Kapanmadan kapılar Sarhoş ay Aya baktım gülüyordu  Bu deli aşıklar kim diyordu  Zaman da güler insana  Küsme sen hayata  Dün bugün nedir ki?  Gelir gider sarhoşça Saç teli Gönül defterimde yazar acılarım  Seni hala sever hala anarım  Kalbimin suçunu çekerim  Seve seve seninle ölürüm  Ağlarım gülerim Gönül acı çekerim Seven bilir ne isterim Bir saç teli bedelim Kitapla kalın.
İçim İçine İçince Küs KalıyorEmre Yılmaz · Aysima Yayınları · 20247 okunma