Ana karakterimiz Brooke, mutsuz bir evlilikten sonra kendini ilişkilere kapatmış bir kadın. Ancak büyükannesinin doğum günü partisine birkaç sebepten dolayı yalnız katılmak istemiyor ve bundan dolayı sosyal medya hesabında bir sahte sevgili ilanı paylaşıyor. Bu ilana cevap veren kişi de Brooke'un hem yakın arkadaşı hem de iş arkadaşı olan Moss oluyor.
Moss ve Brooke, en başından beri zaten birbirlerinden hoşlanıyorlar ancak aşk hayatlarında yaşadıkları kötü tecrübelerden dolayı birbirlerine hiç açılmamışlar. Ben normalde arkadaştan aşka okumayı pek sevmem ama bu kitaptaki karakterlerin arkadaşlığını okumak çok keyifliydi.
Şakalaşmaları, Moss'un Brooke hakkındaki küçük detayları bile bilmesi, sahte ilişkilerine başladıklarında Moss'un Brooke'un hoşuna gidecek bir lakap bulmaya çalışmasını çok tatlıydı.
Kitabı genel olarak çok sevdim ama sevmediğim birkaç nokta var. Birincisi, biraz daha kısa olabilirdi diye düşünüyorum. İkincisi ise her ne kadar aşk üçgeni gibi bir durum olmasa da diğer kardeşlerin birkaçının da Brooke'a ilgi duyuyor gibi olmaları bence biraz gereksizdi ve bununla ilgili yapılan şakalar da pek hoşuma gitmedi.
Kitap hakkındaki genel fikirlerim bu şekilde birazcık daha uzun hâlini okumak isterseniz: bibolumgamze.blogspot.com