Selammm Millet
O kadar tatlı bir kitapla geldim ki sizlere anlatamam. Yepyeni bir yayınevi, baskıdan taze çıkmış bir kitap. Çevirinin düzgünlüğü, yazım hatası barındırmaması kitabı inanılmaz okunur kılıyor.
Evettt kasaba romantizmi sever misiniz? Peki ya arkadaştan aşka konulu kitapları? Evetttt tam olarak bu iki madde karşılıyor bizi kitabımızda.
Brooke, küçük bir semtte bir şirkette baş mimardır. Moss, ise şirketin sahiplerinin hem oğlu hemde Brooke' un iş arkadaşıdır. Ama o kadar yakındırlar ki o çekimi bariz hissediyoruz okurken. Tek sıkıntı ikisi de asla ciddi bir ilişki istemezler. Bunda en büyük sebeplerden biri Moss' un geçmişi, Brooke' un ise yıllarca mutsuz geçirdiği evliliğidir.
Brooke anneannesinin doğum günü için partiye davetlidir. Açıkçası tek gitmek istemediği için de dalgasına bir sahte sevgili aranıyor ilanı hazırlar. Ve o ilan bir şekilde sosyal medyaya düşer. Ne kadar şaka olarak üstünü kapatmaya çalışsalar da aile evine ciddi bir ilişki ile gitmek zorundadir. (Çünkü eski kocası olacak andaval teyzesi ile yatıyordur Yemin ediyorum midem bulandı, iki tane çakasım geldi hem teyzeye, hem eski kocaya, hemde karakterimizin annesine )
Bu ilan üzerine biriyle görüşmeye karar verir ve bir bakmışız karşımıza, zeki, yakışıklı ve sevimli Moss' umuz çıkar. ( Olaylar olaylar )
Birbirini bu kadar iyi tanıyan ikilimiz başlarlar bir sahte sevgililik oyununa... Aralarında ki çekim yadsınamaz şekilde üst düzeylere çıkar ve birbirlerine kapılmaya başlarlar. Yalnız ortada bir anlaşma vardır! Asla ciddi bir ilişkiye dönmeyecektir aralarındaki bu oyun
Ben inanılmaz severek okudum. Tam yaz aylarında okunacak ve rs' den kurtaracak cinsten bir kitaptı. Yayınevine gelirsek favori yayınevlerimden biri olacağı o kadar bariz ki eminim sizler de okusanız aynı şeyi düşünürdünüz.