Kıvılcım

Nox Yayınları

KIVILCIM-
2026 22. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2026 22:36
Herkese merhaba, Evet serinin son kitabıda bittirdik. İlk önce bence romcom üzerine yazılmış basit bir seri, incelemelerinden görüldüğü üzere beğenmedim de... sıradan ve basit bir seri.. Bu kitaba gelirsek; evet huysuz sinirli gizemli abi foxx okuyoruz, ailesinin bile ne işle ugraştığını bilmediği gizemle yaşayan bir adamdır. Kendisi korumalık yapıyormuş... Diğer kitaplarda gizemli havası okuduk.. seride bir tık beğendiğim bu kitap oldu valla... Direk giriş gelişme sonuç okuduk bitti. Meğerse burdaki başrol kadını koruyormuş ve ondan hoşlandığı için ve en yakın arkdaşının kız kardeşi olduğundan korumalığı bırakmış ve gitmiş. Ama kızın peşine leş babası takılınca , foxx yeniden kızı korumak için göreve dönmek ister ama işler başka bir evreye dönerek evlenmeleri gerektiğine karar verilir. Valla o kadar hızlı oldu ki her şey .... birbilerine hesaplaşmaları yaptılar- hoşlandıkları söylediler- seksleri yaptılar ve aşık oldukları anlarlar ve mutlu sonnn.... bu kadar iyidi valla dalavele filan olmadan temiz başladı temiz bitti. Tek beğendiğim kitap oldu ama bence keyfinize göre okuyun benden mutlaka okuyun gelmez..... Bu seri başka bir serinin yan seriyimiş... bu son başrol kızın ailesinin serisi varmış. Onlarda merak edildi ama ben yazarın kalemini beğenmedim, herhalde okumam....
Romantik
·288 syf.·
2025 156. kitabı
Foxx için daha farklı ve heyecanlı bir kitap bekliyordum ama okurken yine keyif aldım. Seri olarak gerçekten vakit geçirmek için keyif almak için okunabilecek bir seri. Çok büyük beklentiler duymadan okunabilir
2025 114. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2025 21:43
KIVILCIM Selam Carmichael Ailesi Serisi müptelası olanlar burada mı? Geldik ailenin en büyük çocuğu Foxx'un hikayesine. #kıvılcım serinin beşinci ve son kitabı.Foxx ailenin en büyük, en gizemli, en kendi halinde olan çocuğu.Haliyle her kitapta fazla dikkat çekmek istemese de aslında gizemli tavırlarıyla hep gözlerimizle takip ettiğimiz bir karakter Serinin her karakterinde olduğu gibi anlaşmalı sevgili temasının en güzel, en eğlenceli en romantik haline konuk oluyoruz.Ve Banks yine günün yıldızı olup Foxx'un başına çorabı örüyor ama bu abisine öyle güzel şeyler kazandırıyor ki sanırım Banks ilk defa övgüyü hak ediyor. Kasaba da düzenlenen 'Kasabanın Yakışıklı Bekarlari ile Bir Randevu açık artırmasında Banks Foxx'n adını yazdırmıştır. Genç adam istemese de mecbur o koltuğa oturur. Ve hızlı bir başlangıçtan sonra Foxx'un randevusu genç bir kadına satılır. Altı aydır görmediği ama her gün aklında olan Bianca ... Bianca, başarılı, güzel, zeki ve ailesinin tek kızı olmasının yanı sıra tüm hayatını babasının yanında bir şeyler öğrenmek için geçirmiş ve mükafatını almış genç bir kadındır. Fakat babasının ailesini dolandırması üzerine işler karışmış abisi Jason ise onu yaşadıkları yerden, tehlikeden uzaklaştırma kararı almıştır. Bunun için de en güvendigi yakın arkadaşı üstelik uzun süre boyunca da Bianca'nin güvenliğini sağlanan Foxx'un yaşadığı yere gelmiştir.Onu Foxx'tan başkasına emanet etmek istemez. İki yıl önce tam onu öpecek duygularını itiraf edeceği gün genç adam işten ayrılmıştır. Tam da etkinlik günü karşılaşmaları ve Bianca'nin yüksek mevla ile Foxx'un randevusu olması belki de yaşanacak güzel şeylerin başlanğıcıdır. Foxx'un genç kadından uzak kalma kararı onu eve getirdiğinde de devam edebilecek midir dersiniz. Üstelik onun çılgın ailesi ile Bianca
2025 130. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2025 02:21
Carmichael Ailesi serisinin son kitabı Kıvılcım ile geldim. Foxx ve onun gizemi ilk kitaptan itibaren bizi merak ettiriyordu. Ailenin en büyük çocuğu, ne iş yaptığı bilinmeyen, kendi halinde biri. Her kitabı çok sevdim ama Banks seride favorim Foxx'a bulaşmaya cesaret demeyen Banks sonunda ona da yaptığı yapacağını Kasaba da düzenlenen etkinlikle 'Kasabanın Yakışıklı Bekarı' açık artırmasında kendini sahnede bulur. Kıran kırana geçen açık artırmayı altı aydır görmediği Bianca kazanır. Banks aslında abisine büyük bir iyilik yapmıştı. Bianca başarılı, zeki, güçlü, beş abiden sonra ailenin prensesi. Bianca her zaman aile işlerine önem vermiş, babasının yanında olarak hak ettiği yerlere gelmişti. Fakat babası yıllardır yaptığı planları devreye sokmuş ailesini tehlikeye atmıştı. (Bunu da isteyerek yapıyor) Abisi Jason kardeşinin güvenliği için onu emanet edebileceği tek kişinin yanına Foxx'a getirir. Fox, Bianca'ya olan hislerinden dolayı koruma içine bıraksa da aylar sonra yeniden bir aradaydılar. İkili birbirinden uzak durabilecek mi? İşte bu çok zordu. Bu çılgın aileyi okumayı çok sevdim. Anne ve babalarıyla olan ilişkileri, hayatlarına giren kadınlarla yaşadıkları, grup mesajlaşmalarıyla serinin her kitabı çok güzeldi. İlk kitaptan itibaren her kardeşe gelen ilginç mesajları kimin attığını öğreniyoruz. Tahminim tutmadı Yazarın kalemi çok eğlenceli ve benim için keyifli bir molaydı bu seri. Kesinlikle tavsiyemdir.
2025 133. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2025 20:36
Hello Bir güzelliklerin daha sonuna gelmenin deriiiin üzüntüsü var bende. Carmichael ailesinin evlatlığı olarak yedinci kardeş kontenjanından dahil olduğum canım aileye veda ettim. Moss'la Brooke, Maddox'la Ashley, Jess'le Pippa ve Banks'le Sara. Şimdi sora Foxx'la Bianca'da.. Peki benle kim Allah'ım benle kim?! Taa ilk kitaptan beridir büyük gizemlerle aklımızı başımızdan alan Foxx tüm sırları Kıvılcım ile son buluyor. Hikayesi tahmin ettiğim gibi tam Foxx'luktu. Okuyacak olan arkadaşlara tabiki bu gizemi açıklamayacağım ama okuyucu olarak beni ziyadesiyle tatmin etti. Kızımız Bianca'yı da çok sevdim. Onun ailesinin de serisi varmış. Kim bilir belki onuda okuruz. Özetle serinin diğer kitapları gibi bunda da hikayeyi ve karakterleri çok sevdim. Tabiki okuyun diyeceğim ama kurguyu ve karakterleri bir kenara koyarsak kitabın edisyonu o kadar kötüydü ki diyecem söz bulamıyorum. Şu kitapların artık cidden son okumasını yapın! Hayır yapılıyorsa da yanlış adres demektir. Bu kadar çok kelime hatası bir kitapta nasıl bu kadar çok olabilir aklım almıyor! Sizin dünya kadar emeğinize bizimde paramıza yazık. Umarım yazarın gelecek diğer serilerinde böyle birşey yaşanmaz da gönül rahatlığıyla okuyabiliriz. Son kitabın kötün kötğ edisyonunu bilerek önereceğim ama önce seri sıralamasını sizlerle paylaşmak isterim.
2025 62. kitabı
Seriye bayıldığımı söylemek hafif kalır. Carmichaelların sıcacık ve sevgi dolu kalplerine kucak açmaya hazır mısınız ? Her karakteri aşırı seviyorum hepsine bağlıyım ama Foxx’un gizemini aşırı merak ediyordum. Ve kitabı okudukça içinde bulunduğu çıkmazı net bir şekilde görmüş olduk. Foxx’ın aslında ne özverili, şefkatli ve inanılmaz bir adam olduğunu görüyoruz. Foxx karmaşık, soğuk ve mesafeli bir adamdı. Her zaman gözlerden uzak kalmayı tercih etmiş insanlarla etkileşimden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmıştır. Ama kardeşi Banks buna bir son vermek istercesine onu bir hayır etkinliğine davet etmişti. Foxx bu etkinlikte alt tarafı bir turta almak için gelmişti ama kendisini sahnesin ortasında bekarla müzayedesinin etkinliğinde buldu. Delice bakışları Banks’ın üzerinde olsa da istemeyerek de olsa bu etkinlikte yerini almak zorunda kaldı. Müzayede sırasında onunla randevuya çıkmak için teklif verecek kişisinin Bianca olacağından habersizdi. Foxx’un üzerinde etkisi olan tek insan. Bi ara korumalığını yaptığı bu kadınla asla aşılmaması gereken sınırları aşma noktasına geldiklerinde görevden geri çekilmişti. Ama aradan geçen altı ayda birbirlerini hiç görmeselerde birbirlerinin üzerinde ki etkileri devam ediyordu. Bianca’nın kasabaya gelmesiyle aile sorunları daha çok ortaya çıkmıştı babasının onlara ihanet etmesi ve erkek kardeşinin onun güvenliği açısından bu kasaba da Foxx’un yanında kalmasını teklif etmesiyle işler değişmişti. Foxx ile baş başa kalmak üstelik onun evinde kulağa cennet gibi gelse de cehennem etkisi de yaratıyordu. Foxx içinde bu hiç kolay olmayacaktı ondan kaçmaya özen göstermişti ama bu kez kaçmak zorunda değildi. Bianca’nın babası yapacağını yapmış onları yüz üstü bırakmadan önce şirket maddelerine Bianca adına bir sözleşme koymuştu Bianca ya bir
2025 245. kitabı
🅚🅘🅥🅘🅛🅒🅘🅜 𝘊𝘢𝘳𝘮𝘪𝘤𝘩𝘢𝘦𝘭 𝘈𝘪𝘭𝘦𝘴𝘪-5 𝙶𝚞̈𝚟𝚎𝚗𝚒𝚕𝚎𝚌𝚎𝚔 𝚔𝚒𝚖𝚜𝚎𝚗 𝚔𝚊𝚕𝚖𝚊𝚍ı𝚐̆ı𝚗𝚍𝚊 𝙺𝙰𝙻𝙱𝙸̇𝙽𝙸̇𝙽 𝚂𝙴𝚂𝙸̇𝙽𝙸̇ 𝙳𝙸̇𝙽𝙻𝙴 Herkese Merhabalar. Sizlere çok severek okuduğum bir kitap ile geldim. Carmichael Ailesi ile 4 ve 5. Kitap ile tanıştım. Tabi ben okuyup hem aileyi hem de yazarın kurgu ve kalemini sevince neden daha önce tanışmadım demeden de edemedim. Neyse ki henüz geç değil diğer 3 ü de okumak için sabırsızlanıyorum. Ve yine neyse ki her ne kadar aile olsa da 4 ve 5 okurken bir kopukluk hissetmedim. Ama tabi gönül sıra ile okumak isterdi. Bu defa böyle olsun. Güzel ve birbirine bağlı aileleri ve kardeşleri okumayı da her zaman ayrı severim. Bu yüzden bu serinin yeri bende ayrı oldu. Ve ne zaman bir tavuk, horoz ya da civciv görsem aklıma bu serinin geleceği de kesin. Unutmadan yetişkin içerik olduğunu yazayım. Ne seri ama ben çok sevdim. Bianca ve Foxx ile tanışın... Bianca genç ve güzel bir kadındır. Ailesinin tek kızı,en zekisi ve babasının da aynı zamanda tek güvencesidir. Babası ailesini dolandırmış ve gizli kapaklı işler yapmaya başlayınca işler karışmıştır. Abisi James ona gerekli korumayı sağlamış bunun için de en yakın arkadaşı ve güvendiği tek kişi olan Foxx'u seçmişti. İkisi de eski ve deneyimli birer istihbaratçıydı. Bianca ona emanet edilmişti. 2,5 yıl onu gözü gibi kuruduktan sonra ona olan çekimi ve neredeyse öpecekken birden işten ayrılması da olacak şey değildi. Aradan geçen altı ayın ardından abisi ile onun bulunduğu yere süpriz bir ziyaret ile geldiklerinde ise işler karışmıştı.
2025 154. kitabı
Kıvılcım ~ Adriana Locke . Carmichael ailesine bayıldığımı biliyorsunuz değil mi? Serinin ilk kitabından itibaren bir haylaz çocuk Banks’in kitabını iple çekiyordum bir de gizemli adamımız Foxx. Ve işte o an geldi Foxx ile beraberiz. Foxx yine tabii ki Banks yüzünden kendini bir etkinlikte açık arttırmada buluyor. Bekarlar müzayedesi mükemmeldi. Bianca’nın korumasıyken birden birimini değiştiren Foxx şimdi yeniden bir arada olmak zorunda kalan ikili beni aşırı heyecanlandırdı. İlk kitaptan beri mesajları sessize alan ve ortalarda pek görünmeyen Foxx ne iş yapıyordu ya da aşk onu nasıl bulacaktı aşırı merak ediyordum. Ve Bianca ile onu okuyunca başka türlüsü olmazdı dedim. Bianca hem arkadaşının kardeşiydi. Müzayedede onu görmek ayrı, en yüksek teklifi yapması ayrı bir olayken bir de şu an tehlikede olduğunu öğrenmesi Foxx için her şeyi durdurmaya yeterdi. Kızı korumak için yanında tutması, aylar önce birimini değiştirmesine neden olan duygular ve şu an birden gelen bir sahte evlilik olayı tam da heyecanla beklediğim şeydi! Kıskançlıklarına, çekimlerine ve tabii ki ailelerine bayıldım! Bianca’nın ailesinden biri hariç… Ama Carmichael ailesi mükemmeldi arkadaşlar. Kardeşlerin çatlak hallerine özellikle benim bebeğim olan Banks’in bu kitaptaki hallerine bayıldım. Bir diğer favorim tavuklardı. Düğünü basan tavuklar unutulmazdı! En yakın arkadaşının kardeşine deli olan Foxx okumak beni de şaşırttı arkadaşlar.. Bianca’nın cesurca adımları ama aynı zamanda küçük bir kız tavırlarını çok sevdim. Asistanıyla olan ilişkisine de bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Tam da bu aileye göre biri olduğunu kanıtladı! Yine aşırı keyifli ve alev alev bir kitaptı. Bayıldım Foxx tatlı tatlı gülümsedi. “Harikasın, Bianca. Üstelik bunun üzerindeki kıyafetlerle hiçbir ilgisi yok.”
2025 112. kitabı
Bir serinin daha son kitabıyla geldim ve bu seri bittiği için gerçekten üzülüyorum Aşırı eğlenceli, keyifli, aşk ve tutku dolu bir seriydi. Carmichael Ailesi’nin her ferdine bayıldım Yazarın yeni serileri de umarım bizde çıkar dileğinden sonra gelelim bu son kitabımıza. Serinin ilk kitabından beri merak ettiğim Foxx; ailenin en büyük kardeşi, en gizemlisi, en soğuk olanı, kimse onun ne iş yaptığından emin değil, az konuşur, hiç gülmez. Ama şu işe bakın ki dört kitapta öğrendiklerimizden sonra meğerse Foxx’un gönlünde bir güzel varmış zaten Hem de ne güzel En cesuru ve en dişlisinden Çift olarak ikisini de bayıldım. Foxx’un bu kadar konuştuğunu görmek şaşırtıcıydı ayrıca önceki kitapta gizemini koruyan anahtar olayı ile bütün kardeşlere gelen gizemli msjların sırrını da keşfediyoruz. Ve benim favori karakterim Banks’i her gördüğümde kıkırdamadan geçemiyorum Adam efsane komik. Son olarak Jess’in tavukları da muhteşem komiklik kattı hikayeye Ben kesinlikle bu türü sever herkese seriyi şiddetle tavsiye ediyorum. . Konusundan bahsedeyim biraz da. Kitabımız Foxx’un zorla getirildiği bir sosyal etkinlikte Banks’in oyununa gelmesiyle başlıyor. Bekarlar müzayedesinde yaşlı hanımlarla bağış karşılığında bir randevuya çıkacaklar Ve ismi yazılan gözde bekarlardan biri de Foxx’dur Gelin görünki geceye hiç ummadık birisi katılır. Foxx’un altı ay öncesine kadar korumalığını yaptığı Bianca ve en iyi dostu olan abisi Jason gelir. Bianca’nın Foxx’u yaşlıda olsa kimseye kaptırmaya niyeti yoktur ve bağışıyla geceye damgasını vurur. Foxx ise duyguları değiştiği için korumalığını bıraktığı Bianca’yı gördüğünde bütün hisleri yeniden üzerine hücum eder. Üstelik Bianca’nın pislik babası bir tehdittir ve bir şekilde Foxx’un yanında kalması gerekir. Birbirinden etkilenen bu ateşle
·288 syf.·
2025 189. kitabı
Kitapta o kadar çok yazım yanlışı anlatım bozukluğu vardı ki... yayınevini kınıyorum.. Serinin son kitabıydı Carmichael ailesini daha çok görmek isterdim seri boyunca Kix ve Damaris'in hikayesini de öğrensek tatlı olurdu Jess'in iyice tavuk babası olması harika bir detaydı. Tavukların yaramazlıkları etrafta dolaşıp durmaları sevimliydi Kitap tek olarak değerlendirildiğinde ortalama bir kitaptı. Ailenin sessiz adamı Foxx'u okuduk ne iş yaptığını geçmişini öğrendik ben daha farklı bir hikaye beklemiştim çünkü serinin başından beri Foxx hakkında merak oluşturdu yazar -spoiler- amerikalı yazarlarda gördüğümüz basit bir hikayesi varmış bir süre askerlik yapıp ülke dışı operasyonlara gidip tehlikeli bir görevden sonra özel güvenlik işine girmiş.. bu tür hikayeler çok işleniyor ve abd askerleriyle ilgili herşey beni tetikliyor açıkçası çünkü dünyada nasıl k*tliamlar ve can*likler yaptıklarını çok iyi biliyoruz.. Bianca ve genel olarak serideki kadın karakterlerin yazımını karakterlerini beğendim ben yazar kadın karakterleri çeşitli zorluklarla mücadele eden güçlü karakterler olarak yazıyor bu zorluklar bazen genel hayat mücadelesi şeklinde bazen psikolojik duvarlar olarak işleniyor. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim Foxx'la ilişkisinde Bianca'ya sabır diledim çünkü Foxx düşünceli bir hödükmüş resmen seri boyunca konuşmaması tüm o gizemli tavırları falan sırf hödüklüğünden iki lafı bir araya getirememesinden kendisini ailesinden farklı gmrüp soyutlanmasındanmış hayır aile de Foxx'u dışlayan bir aile falan değil aksine ailesini seri boyunca dışlayan kişi hep Foxxtu. Sonuç olarak seri beni sıktı bir miktar rs ye soktu artık okumak istemedim ama aldım ve seriye başladım bir kere diyerek okudum çok da tavsiye etmem yanii yazarın kurgu yazımını beğenmedim genel olarak Seride en

Adriana LockeYazar · 0 kitap
USA Today'in çok satan yazarı Adriana Locke, en iyi bildiği iki şey hakkında çağdaş aşk romanları yazıyor: büyük aileler ve küçük kasabalar. Hikayeleri sıradan insanların kalp, sıcaklık ve mizahın mükemmel birleşimiyle olağanüstü aşkı bulmasını konu alıyor. Okuyucularla bağlantı kurmayı, sonbahar havasını, futbolu, alfa kahramanları okumayı, balkabaklı her şeyi ve bahçeyle uğraşmayı seviyor. Ortabatı'nın küçük bir kasabasından gelen Adriana, boş zamanlarını lisedeki sevgilisi (yirmi beş yıldan fazla bir süre önce evlendiği) ve onların (gerçekten en iyi eseri olan) dört oğluyla geçiriyor. Mutfağı sürekli bir felaket olabilir ve her şey başarısız olursa her zaman pizza vardır.