·432 syf.····Okunma: 20 Temmuz 2024 00:00 Puanlama konusunda kararsız kaldığım bir kitap oldu. Kitap çok eğlenceli başladı sonra karakterlerin problemleriyle konu biraz ağırlaştı. Bu kötü bir şey değil ama onların travmalarıyla baş etmelerini takip ederken romantik kısımlar biraz geri planda kaldı. Justin mükemmeldi; buluşma öncesi ve sonrası hazırladığı şeyler, ailesine karşı sorumlu davranışları, hislerini düzgün bir şekilde Emma’ya iletebilmesi her şeyiyle “green flag” bir karakterdi. Çok tatlı anlarla ve alıntılarla dolu olan ama bir yandan da iki karakterin de ailesel problemlerinin üstünden gelmesini konu alan bir kitaptı. Bu okuduğum 2. Abby Jimenez kitabı ve genel olarak yazım tarzı böyle bu yazarın sanırım. Ben sabun köpüğü gibi yüzeysel hikayeler yazmamasını çok sevsem de bazen de karakterlerin sıkıntılarını çözmeye çalıştıkları bölümleri okurken çok sıkılıyorum. Sonu çok güzel bir şekilde bağlandı o yüzden ve sırf Justin sebebiyle 10 puan vermeyi çok istedim ama bu kitabı bir daha okurum favorim oldu da diyemem ama tavsiye eder miyim ederim.