···Okunma: 28 Ağustos 2024 19:28 Hayatını hiçe saymayıp riskleri göze almayanlar asla hayatın değerini anlayamazlar.
Merhaba arkadaşlar ben yine kalemini çok sevdiğim yazarın "Yedi Kilise " adlı eseriyle karşınızdayım. Tekrar oldukça keyifli bir okuma oldu benim için. Akıcılığı, konusu ve bizlere verdiği mesajları çok beğendim.
Kitabı okurken bir zamanlar benim de önyargılı olduğum konular aklıma gelip durdu. Bu yüzden hep eserin sonunu merak ederek okudum. Ayrıca kitapta sürekli anlatılan mekanlar, dağlar, göller hakkında ki bilgileri öğrenmek ise ayrı bir keyifliydi benim için.
Kitapta ki karakterimiz Adelya'nın üniversitesiyi kazanmasıyla gittiği şehirdeki hayatını ele almış . Küçüklüğünden beri gazeteci olmak isteyen Adelya'nın son tercihi olan Van Çaldıran'a çıkar. Hayali için mecbur gider. Tâbi ki o bölgeye ve halkına karşı hep ön yargılı yaklaşır. Arkadaşlık kurmak istemez asla. Üniversiteden arkadaş olduğu Taha Adelya'nın gerçekleri görmesi için çaba sarf eder . Bundan sonrası çok heyecanlı o yüzden okumanızı isterim
Kimi zaman üzülüp, kimi zaman sinirlenip , bazende mutlu olup duygudan duyguya geçiş yaptıran bu eseri mutlaka okuyun derim. Taha ve Adelya'nın macera dolu arkadaşlığını okumak çok keyifliydi , sizin de keyif alacağınıza eminim
Sevgili yazarımızın yüreğine emeğine sağlık, kalemi daim olsun inşallah ve bol bol okuyucuları olsun inşallah