Spoiler İçerir!
2024 3. kitabı
Aşk.İhtiras.Tutku. kitabın birçok sayfasında geçen sözcükler. Ama o aşk hissedilmiyor. Bir tarafın evli olup diğer tarafın sonradan başka biriyle evlenmesi ve bunu asla bir sorun haline getirmemeleri beni şaşkına uğrattı. Yasak aşk olduğunu bilerek okumaya başladım elbette ama aşık insan profili çizmediler. Aşk böyle yaşanır da dedirtmediler. Belki dost olabilirlerdi ama aşk... Üstelik bir yerde kadın merdiven çıkarken zorlanıyor adam da "yaşlılıktan olsa gerek" Diye içinden geçiriyor? Başlarda bi belki aşk vardır diyorsun ama orta - sonralara doğru sanki adam takıntı haline getirmiş kadın da hayır diyemiyor gibi bir olay söz konusu. Kadın dönüşte birlikte olma sözü verdi ama evlenip çocuk yapıp dön demedi ki?! 9 yıl geçti herkes önüne baktı diyecek olan varsa da o zaman neden şimdi geriye dönük ondan da hak talep etti evlendiysen evlenmişsindir daha ne sözü ne birlikteliği? Çocukları da bıraktılar mı naptılar onun konusu da geçmedi. Son üç sayfa etkileyiciydi hakkını yememek lazım. Çok kısa olduğu için şans verilebilir bence ama okunmamak da bir şeyi kaybettirmez
Geçmişe YolculukStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202533,7bin okunma