2024 365. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2024 19:13
EMREHAN KANBER-MAHRU . . . Merhabalar.... Yazarın kalemine aşinayım diğer iki kitabını da severek okumuştum bugün sizlere #mahru yorumu ile geldim. İstanbul'dan Giresun'a anne ve babasıyla giderken kaza yaparlar ve bu kazada babası ile kurtulurken 2 yaşında Emre annesiz kalır. Tabii ki babası Mehmet Bey hayatını Emre'ye adıyor ama bir anne kadar olmuyor çoğu şey eksik ve yarım kalıyor... Babası sağlık memuruydu zorunlu tayin nedeniyle Ankara'ya gitmesi gerekiyordu Emre de küçük olduğu için Hazan köyünde babaannesi ve dedesi ile kalacaktı. İlkokulu bitirip ortaokul süreci başladığında gene köydeydi Emre Kanlıca Ortaokulu onun için bir başlangıçtı ... Sınıfta yanında oturan Mahru'nun bir bakışından etkilenip duyguları ona doğru akmaya başlamıştı. Yıllarca herkesten gizli tuttu bu sevdasını. Taa ki bir gün Mahru'nun kuzeni sayesinde görüşme ve konuşma şansı edindi. İkisinin de üniversiteyi kazanıp Ankara'da yolları tekrar kesişti. Mahru ve Emre cephesinde neler oldu? Emre'nin yıllarca sakladığı aşkı karşılık buldu mu? Bu soruların cevabı için Emre ve Mahru'yu mutlaka tanımalısınız
MahruEmrehan Kanber · Parana Yayınevi · 202412 okunma