İhanet üçlemesi-2 kitap
2024 145. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2024 14:28
𝙶𝚄̈𝚅𝙴𝙽𝙳𝙴 𝙾𝙻𝙳𝚄𝙶̆𝚄𝙽𝚄 𝙰𝚂𝙻𝙰 𝙳𝚄̈𝚂̧𝚄̈𝙽𝙼𝙴. 𝙾̈𝙻𝚄̈𝙼 𝙷İ𝙲̧ 𝙱𝙴𝙺𝙻𝙴𝙼𝙴𝙳İ𝙶̆İ𝙽 𝙰𝙽𝙳𝙰 𝙺𝙰𝚁𝚂̧𝙸𝙽𝙰 𝙲̧𝙸𝙺𝙰𝚁. 𝚈𝚎𝚛𝚊𝚕𝚝ı 𝚜̧𝚎𝚑𝚛𝚒𝚗𝚎 𝚜ı𝚐̆ı𝚗𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚌̧ 𝚘̈𝚐̆𝚛𝚎𝚗𝚌𝚒... 𝚃𝚎𝚔 𝚞𝚖𝚞𝚝𝚕𝚊𝚛ı, 𝚔𝚊𝚛𝚊𝚗𝚕ı𝚐̆𝚊 ı𝚜̧ı𝚔 𝚝𝚞𝚝𝚊𝚌𝚊𝚔 𝚋𝚒𝚛 𝚔𝚒𝚝𝚊𝚙. 𝙰𝚗𝚌𝚊𝚔 𝚍𝚘𝚜𝚝𝚕𝚊𝚛ı 𝚍𝚞̈𝚜̧𝚖𝚊𝚗𝚊 𝚌̧𝚎𝚟𝚒𝚛𝚎𝚗 𝚌̧𝚒𝚛𝚔𝚒𝚗 𝚐𝚎𝚛𝚌̧𝚎𝚔𝚕𝚎𝚛 𝚘𝚛𝚝𝚊𝚢𝚊 𝚌̧ı𝚔ı𝚗𝚌𝚊... Ben şimdi bu incelemeye nasıl başlayayım?? İlk önce. İkinci kitabın incelemesinden önce birinci kitabın incelemesine göz atmak isterseniz link: https://1000kitap.com/gonderi/250407276 .Spoili bir inceleme olmayacak rahatlıkla okuya bilirsiniz. Arka kapak yazısından da göründüğü gibi, birinci kitapda olan altı öğrenci ikinci kitapda beş oldu. Zaten biri hain çıktı anlayacağınız üzere. Çok konuşmama gerek yok, birinci kitapda ümumi evren hakkında düşüncelerim var. Tabikide birinci kitap gibi ikinci kitapda çok güzeldi. Eriyerek okudum:)) Kısa bilgi vermem gerekirse; kitabın başları biraz durağan ilerliyor ama hiç sıkıcı falan değildi. Bu kitapda aşk üçgeni yarandı ki çok güzeldi. Tiksindirici derecede aşk üçgeni değildi yani, klişe falan değildi. Bu kitapda benim beynim yandı arkadaşlar, çünkü sırların çoğu ortaya çıktı. Bu 5 gence neden komplo kurduklarını öğrendik...ve arkadaşlar 40 yıl düşünsem böyle bir sebep aklıma gelmezdi. Yazar çok zeki ya. Her şeyi o kadar güzel planlamışki. Aklım durdu yani bir yerde. O komplonu açıklama kısmında bazı kısımları 2,3 defa tekrar okumak zorunda kaldım. Bu sizin için iyi mi kötü mü bilmem. Ve Ria bu kitapda daha da zeki olduuu.♡⁠(⁠>⁠ ⁠ਊ⁠ ⁠<⁠)⁠♡ Çıldırıcamm bir kadın(kitap karakteri olarak) bu kadarmı güçlü ve azimli olaa bilirr. Her şeyi en ince detayına kadar çözdü. Maşallah gözünden hiç bir şey kaçmıyor shjssjhshshs. Son olarak kitabı okurkan dikkatli olun; siz bile hain çıka bilirsiniz (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)
İnceleme
HainUrsula Poznanski · Pegasus Yayınları · 201796 okunma