%53 (310/576 syf.)
Jen Gunter
8.9/10 · 128 okunma
evelyn
Arkdşlr. Vulvanızı kesinlikle sabunla temizlemeye kalkışmayın, zaten daha önce temizlediyseniz muhtemelen vulva derisinin kuruduğunu ve irrite olduğunu fark etmişsinizdir. Sabun vulva derisi üzerinde iyi bir etki bırakmıyor. Alıntıyı düzenlemeye üşeniyorum, ozr dlrm.
evelyn
Mikrotravma sözcüğü çok travmatik ve mikrotravma sözcüğünü her gördüğümde üzülüyorum amk
evelyn
Hangi .mına koduğumun filminde bal kayganlaştırıcı olarak kullanılıyor? Wtf? Yani, gerçekten, wtf? Where the hell is your common sense dude[s]?
evelyn
Vajina oksijen sevmiyor, ve vajinanıza hava aldırmak zorunda değilsiniz, [çünkü onun akciğerleri yok] xd
evelyn
alıntıyı düzenlemeye üşeniyorum, o yüzden; menopoz östrojen hormonlarını etkilediği için, vulva ve vajinada gözle görülür değişikliklere yol açıyor. genel olarak vulvanız, vestibül açıklığınız ve dış dudaklarınız da östrojen aldığı için, bu azalma vulvanızın esnekliğini kaybetmesine, hatta zamanla genişliğinin azalmasına, bazı durumlarda ise kısalmasına da neden oluyor. bana göre daha ilginci ise vajinanızda gerçekleşen değişimler. pH değeri menopozdan sonra önemli bir ölçüde değişiyor ki bu da vajina için probiotic bakterilerin ölmesine; hatta yeni bakteri nüfuslarının oluşmasına neden oluyor. bunlar vajinal akıntılarınızın zamanla azalmasına ve uyarılma sırasında kayganlaşmanın azalmasına da neden oluyor. ve tüm bu değişimler cinsel ilişki sırasında vajinanızın ciddi travmalar alabilmesi ile sonuçlanıyor. menopoz, çoğu vakada 51 yaşında girildiği gözlemlenen bir süreç; alıntıyı düzenleseydim daha kısa sürerdi. ama olsun.
Pelvik muayeneleri korkunc amk
evelyn
G noktası diye bir şey yokmuş çocuklar 🖐🏽