···Okunma: 04 Eylül 2024 08:34 Vi Keeland / Yanlış Numara
Yazarın #SonsuzMutluluklar kitabını henüz okumadım. Onun dışında basılmış bütün kitaplarını severek okumuş biri olarak en sevdiğim kitabı #YanlışNumara oldu. Karakterleri ve olayların akışını çok sevdim.
Sevgi bazen yanlış kararlar almaya itiyor insanı. Karşısındaki üzülmesin diye saklananlar zamanla daha yıkıcı olabiliyor ama bazen de doğruları söylemek cesaret istiyor. İşte kurgu da bize tam olarak bu ikilemi yaşatıyor.
Natalia, babası ve eski kocası yüzünden erkeklere olan güvenini kaybetmiş, üvey kızı Iz ile hayatına yön vermeye çalışıyordu.
Hunter, geçmişin gölgesinde yaşadığı için korkuları yüzünden uzun bir ilişkiye sıcak bakamıyor ve yarını olmayacak gibi yaşıyordu.
Çocukluk arkadaşlarının düğününde tanıştı Hunter ve Natalia. Birisi gelinin diğeri damadın en yakın dostuydu. İkisinin de hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardı. Hunter’ın tek isteği bağlılık gerektirmeyecek bir ilişki idi. Natalia, daha ilk görüşte uzak durması gerektiğini anlamış ve yanlış telefon numarası vererek başlamadan noktayı koymuştu. Hunter ise ısrarcı olup her yolu denemiş ve geç de olsa ona ulaşmanın bir yolunu bulmuştu.
İkilinin hayatlarının akışını okurken, aralarda Hunter’ın geçmişine yolculuk yapıyor ve ilk aşkı Summer ile tanışıyoruz. İlk başta bu duruma anlam veremesem de okudukça olayın çok farklı bir durumu yansıttığını ve Hunter’ın bugünkü davranışlarının ve gizeminin altında yatan sebeplerin o günlerde yaşandığını anlıyoruz.
Hunter, İz ve Natalia’nın bir arada olduğu sahneler harikaydı. Aile olmak için illaki dünyaya getiren olmak gerekmediğine güzel bir örnekti.
Farkındalık yaratacak detaylarla zenginleştirilmiş, aşk ve sevgiyi fazlasıyla hissedeceğiniz akıcı bir kitaptı. Gülecek, eğlenecek, duygulanacak bazen de sinirleneceksiniz ama romantik kitapları seviyorsanız iyi ki okudum diyecekseniz.
Keyifli okumalar…