Selam.Bugün sizlere #altıntutsakserisi ‘nin üçüncü kitabıyla geldim.Ben bu seriye bayılıyorum.Yazarın kaleminin güzelliğini anlatmama bile gerek yok. Sayfalar akıp gidiyor resmen.İlk iki kitaptan sonra üçüncü kitabı büyük bir merakla bekliyordum. Kitap beklentimin çok üstünde çıktı.Neresinden başlayıp neresini anlatayım bilemiyorum ama kesinlikle alıp okunması gereken bir seri.İkinci kitaptan sonra üçüncü kitap o kadar güzel başladı ki böyle müthiş lezzetli,kaoslarla dolu, planların kurulduğu,entrikaların bitmediği keyif dolu bir kitaptı.Aura’nın artık gözünü açıp doğru yolu seçmesi, özgürlüğü için planlar yapması muhteşemdi.Kral Midas’tan ilk iki kitaptı zaten nefret etmiştim(okuyanlar beni anladı) bu kitapta daha çok ettim.Ah Kral Rot muhteşem bir adamsın sen, kralımız çok yaşa diye bağırasım geldi seni okurken.Gücün,öfkenin,aşkın ve tutkunun vücut bulmuş hali. O sahiplenişi,Auren’e olan yaklaşımı, koruyup kollama arzusu çok güzeldi. Ve kitap yine öyle bir yerde bitti ki. Dördüncü kitabı nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum acil acil kavuşmamız gerekiyor. uyarımı da yapıp konuya geçiyorum.
#konusu
Altın bir kafesin içerisinde yaşayan altın kızımız Auren, kral Midas’ın gözdesiydi. Kral Midas’ın gözünü yeni bir krallığa dikmesi ve bu krallığı ele geçirmek amacı ile o topraklara gitmesi üzerine,6. Krallıkta yaşayan gözesi yanına istemişti.Auren taptığı kralının yanında yer almak için yola çıkmış, yolda başına saldırı gelmiş önce haydutların eline, sonra da dördüncünün kralı Ravinger’in eline düşmüştü.Ravinger,Auren’dan etkilenmiş, onunla ilgili gerçekleri az çok tahmin etmişti. Tutsak gibi tutulduğu adamın yanına dönmemesi için ona teklifte bulunmuş fakat Auren Midas’a dönme kararı almıştı. Ama Auren’in içine şüphe tohumları da ekilmişti.
Ve beşinci krallığa dönüş gerçekleşir. Midas gözdesine kavuşur.Kral Ravinger ise,Auren her ne kadar Midası seçse de kolay kolay ondan vazgeçmeyecektir. Bu yüzden o da beşinci krallıkta kalır.
Öğrendiklerinden sonra gözü açılan Auren ise hayatıyla ilgili kararlar alır ve bazı planlar kurar. intikamı çok büyük olacaktır. Hayatını artık bu tutsaklıktan kurtarması gerekmektedir…