Kitap oldukça akıcı bir dile sahip, ayrıca okudukça hikayenin içine çekiliyorsunuz. Çok çok çok beğendim.
Kitabın konusunun güzelliği ve ilgi çekiciliği bir yana, anladığım kadarıyla yazarın bu kitabı kızına destek olmak için yazmış olması beni ayrıca cezbetti. Keşke her ebeveyn bu kadar hoş görülü ve destekleyici olsa çok güzel olurdu demedim değil.
Evelyn tüm hayatı boyunca sadece gerçek bir hisle sevilmek, aile kurmak istiyor. Ama kendini kanıtlama hırsı bunun önüne geçiyor ve bu nedenle yedi (ama aslında dokuz) evlilik yapıyor. Kendisi platin sarı saçlı, siyahi, zıtlıkların tanrıçası olan çok güzel bir kadın olarak tasvir ediliyor. Tam anlamıyla inatçı, zeki, nazik ve manipülatif bir karakter.
Ünlü olmak, annesiyle kurduğu hayali gerçekleştirmek için çok çalışıyor ve bunun için kendini harcamaktan hayatı boyunca hiç çekinmiyor.
Bu kitabı okumak bana hayatımın en güzel altı gününü yaşattı. Kitap bir yana, tıpkı evelyn gibi ailemle olmak için her şeyi yaptığım bir altı gün geçirdim ve bu süreçte kitabı da biraz erteledim. Ama yine olsa yine yapar, ailemle vakit geçirirdim.
Son olarak Evelyn Hugo’nun Yedi Kocası, herkesin okumasını tavsiye edeceğim bir kitap olarak kitaplığımda yerini aldı.
Evelyn Hugo’nun Yedi Kocası