2024 43. kitabı
Okunma: 07 Eylül 2024 00:53
07/06/24'ten 07/09/24'e... Tam olarak üç aylık bir sürede sırasıyla: Kayıp Kahraman'ı Melez Günlükleri'ni Neptün'ün Oğlu'nu Athena'nın İşareti'ni Hades'in Evi'ni ve Olimpos'un Kanı'nı okudum. İlk serinin yeri bende apayrı olsa bile bu serinin ilkine kıyasla katbekat iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni melezler, yeni düşmanlar, yeni savaşlar, yeni kehanet, serinin başındaki lack of Percy alışılması zor şeylerdi. Ama bunların hepsini zamanla atlatarak ilerledik ve ÖF AMAN NE FELSEFE YAPTIM SPOILER UYARISIII LEO ÖLDÜ VE DİRİLDİ. LEO. ÖLDÜ. VE. DİRİLDİ. ÖLMEYECEĞİNİ BİLMEME RAĞMEN O KADAR İÇİM GİTTİ Kİ. KİTABIN SON 70 SAYFASINI BUGÜN OKUDUM, VE OLAN HER ŞEY O 70 SAYFADA OLDU NEREDEYSE. ATHENA'NIN İŞARETİ VE HADES'İN EVİ BENİM BAŞ TAÇLARIM AMA BU KİTABIN BANA YAŞATTIĞI ACILARI BAŞKA HİÇBİR KİTAP YAŞATMADI DAHA ÖNCE. İyi şeyler düşünelim, Octavian öld- Yani, umarım ölmüştür. Diğer şeylere o kadar odaklanmıştım ki ölümünün üstüne kafa yoramadım. İyi oldu ama gerzek roma bozuntusuna. Ne demişti Will? Kansız ezik. Nico'm artık yuvasını buldu. İçim sıcacık oldu. Hele Reyna ona herkesin önünde sarıldı ya... Ben erimişim, Nihal yok, Nihal yok olmuş. Özellikle bu olay yaşandıktan sonraki bölüm>>> Hazel ve Nico'nun kardeşlik ilişkilerinin her zaman kalbimde bir yeri olacak. SOLANGELO YAŞANIYOOOOOR. YAZIYOR, YAZIYOR! NICO VE WILL'İN ARALARINDA BİR ŞEYLER OLMASINI YAZIYOR! ABLASI ÖLDÜĞÜNDEN BERİ YALNIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞ OLAN HADES OĞLUNU VE ONU İYİLEŞTİRMEYE ANT İÇMİŞ OLAN APOLLON OĞLUNU YAZIYOR! Bunları ben söylemiyorum, doktorun emirleri... Ben demedim mi? BEN DEMEDİM Mİ LEO VALDEZ BİR SÖZ VERDİYSE ONU TUTAR DİYE? HELE O SÖZ ASLINDA STYKS NEHRİ ÜZERİNE EDİLMİŞ BİR YEMİNSE. DAHA DA ABARTIYORUM, O YEMİN CALYPSO'YU ADASINDAN KURTARMA NİYETİYLE EDİLMİŞ BİR YEMİNSE. Leo imkansızların adamıdır, Odysseus'un bile çalıştıramadığı usturlabı çalıştırdı o. Odysseus be. Hani şu efsanevi kahraman. Ulyesses olarak da bilinir, Romalı halidir. LEO VALDEZ OGYGIA'YA İKİNCİ DEFA GİDEN TARİHTEKİ İLK VE SON MELEZDİR. Ben hiç kronolojik sıraya göre gitmiyorum ama... 7 melez gigantlarla savaşırken tanrıların da yardıma gelip evlatlarıyla savaşması çok şeker değil miydi? Özellikle Leo'nun Hephaestus'la gemiyi idare etmesi... VE UNUTMADAN, MUTLU BRONZ EJDERHAMIZ FESTUS GERİ DÖNDÜ VE ESKİSİNDEN DE İYİ! O EJDERHA OLMASAYDI NE GAİA YOK OLURDU, NE DE LEO HAYATTA OLURDU. KAFASINA ALTIN DEFNE ÇELENGİ TAKSINLAR. FESTUS'UM BE! Gleeson Hedge'in nurtopu gibi bir oğlan çocuğu oldu. Chuck tabii ki! Bebik bir satirimiz bulunmakta, büyüdüğü zamanları okumak için çok heyecanlıyım. Bu kitapta Reyna... BU KİTAPTA REYNA>>>>> BU KİTAPTAKİ REYNA MUAZZAM BİR ŞEYDİ. Dürüst olayım, Neptün'ün Oğlu'nda Reyna'yla ilk tanıştığımızda çok gözüm tutmamıştı. Hanımefendi bu yargıları çabucak yıktı. Reyna Ramirez-Arellano deyip bitiriyorum. Saat gecenin 1'i, çok sağlıklı düşünebildiğim söylenemez. LGS senem olduğu için kitap okuma ortalamam ister istemez daha düşük olacaktır, ama kimse o numarayı sıfıra indiremez. Riordan Evreni'ne gelirsek... Sırada Percy'nin ağzından Yunan Mitolojisini okumak var. Ondan sonra da Magnus Chase veya Kane Günceler, bu ikisi elimde değil. Hemen alıp okuyamam da, çünkü okunacak çok fazla kitabım var. Araya başka kitaplar sokmayı düşünüyorum. Bundan sonra okuyacağım kitap Gümüş Yürek 1 olacak. Hem ikinci kitabın çıkışı yakın olduğu için, hem de Bayan Archeron'un Eylülde Gümüş Yürek okuyoruz adlı etkinliğinden dolayı. Umarım havalar yakında soğur, yaz sıcağında Gümüş Yürek zor gider... Gümüş Yürek'te görüşmek üzere, sağlıcakla kalın <3
Olimpos'un KanıRick Riordan · Doğan Egmont · 20181,988 okunma
WİLLİAM 'SENİ KANSIZ EZİK' ANDREW SOLACE‼️‼️‼️