"Anne Sözü," Sadiye Erol Aykaç'ın duygu yüklü ve samimi anlatımıyla kaleme aldığı bir kitap. Bir annenin yaşadığı zorluklar, hayatın getirdiği deneyimler ve anne-çocuk ilişkilerinin derinliğini işliyor.
Yazar, okuyucuyu günlük hayatın içinden kesitlerle buluştururken,anneliğin sadece biyolojik bir süreç olmadığını,bir kadının ruhsal ve duygusal dünyasında ne kadar derin izler bıraktığını da gözler önüne seriyor.Ebeveynlik,fedakârlık,sevgi ve sabır gibi kavramları güçlü bir şekilde ele alan "Anne Sözü," özellikle aile ilişkilerine dair farklı bir perspektif arayan okurlar için oldukça ilgi çekici bir eser.
Kitabı okurken birçok kişi kendi annesiyle olan ilişkisini veya kendi annelik deneyimlerini sorgulayabilir ve kitaptaki karakterlerle duygusal bir bağ kurabilir.Bu kitap,sadece anneler için değil,tüm okurlar için ilham verici ve dokunaklı bir okuma vaat ediyor.Kitabı okurken sanki sohbet ediyorsunuz 138 sayfa nasıl bitiyor hiç farketmiyor sunuz. Yazarın daha önce Arzuhâl , Ben Rabia ve Asr-ı Seyda kitabını okumuştum. Kalemini çok sevdiğim yazarlar arasında Anne Sözü kitabını da severek okudum, en kısa zamanda Nakkaş kitabını da okuyacağım.
Yazarın kalemiyle tanışmadı iseniz mutlaka tanışmalısınız. Ruhunuza dokunan,maneviyatı yüksek okumaları seviyorsanız tam size göre.