·332 syf.····Okunma: 09 Eylül 2024 04:31 Yüksek bir beklentiyle başladım ama tam anlamıyla karşıladığını söyleyemem. Öncelikle kitap aşırı akıcı, öyle böyle değil. Bomboş bir günde elime alsam bitirene kadar sıkılmazdım herhalde. Sayfa sayısına bakmadan okudum resmen. Daha çok güçlü kadın karakterleri sevsem de başrol kızı sevdim. Sonradan güçlü olabilir belki ama bu kitapta güçlü değildi ki bunu yadırgamadım. Güçlü olacak bir arka plan hikayesi yoktu bence kişiliğine uygundu yani bu konuda sıkıntı yok. Tek sıkıntım maalesef Aaron Warner karakteri... İlerleyen kitaplarda kesin severim, bu kitapta da aşırı nefret etmedim ama ne bileyim ya. İlk geldiğinde bir heyecanlandım, sevdim. Ama sonrasında aşırı deli, sapık gibi hareketleri vardı. Bı kızın külodunu alıp evire çevire koklamadığı kaldı. VE MAALESEF Kİ YİNE BİR SERİDE FAVORİ KARAKTERİM ANA ERKEK KARAKTER DEGİL??? Adam ileride ne yaparsa yapsın umurumda değil, bu kitapta harika birisiydi. Bir de ilk kitap diye büyük ihtimalle ama neredeyse hiçbir şey öğrenmiyoruz. Sonlara doğru bir şeyler oldu ama yine de bana yeterli gelmedi. Güzeldi ve sürükleyiciydi. Seriye karşı bakışım hala ümitli. Çevirisinde sıkıntılar vardı bu arada ama okumaya engel değil yani.