Puan vermedi·288 syf.····Okunma: 09 Eylül 2024 14:50 Bu kitap hayatınızda bazı değişikliklere yol açabilir, okumaya başladığınızdan sonra kendinizi daha disipline edebilirsiniz. Yine de şunları söylemem gerekir: Anlatımı akıcı olmasına rağmen kendini o kadar fazla tekrar ediyor ki biraz sıkılıp keyifli okumadan göz gezdirmeye doğru kaymamak için zor direndim açıkcası. Ama zaten hayatımız içinde sürekli tekrarlayarak yapılması gereken olumlamalardan bahsedildiği ve bunun öneminin altı çizildiği için belki de böyle olması daha doğru olabilir. Bir de başkalarının yaptığı olumlamalardan örnekler veriliyor ve bu olumlamaların hepsi aynı kalemden çıkmış gibi olması biraz inandırıcılığı kaybediyor. Verilen örneklerde de isim belirtmeden danışanı olduğunu bahsettiği ünlü modacı, Hollywood yıldızı vs çok fazla olması da kitabın kişinin kendisinin elit bir kitleye ulaşması için bir pr çalışması gibi geldi bana. Yine de bunlara çok takılmamaya çalışarak okudum ve sonuç olarak insana bir özgüven, motivasyon sağlıyor faydasını gördüm diyebilirim.