2024 76. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 23:50
Aşkın Ateşi ~~Özlem Çorapçı Aydemir Selaamm.. Kalemini sevdiğim yazarımızın yakın zamanda storyler ve reelsden de sorduğunuz #aşkınateşi kitabı paylaşımı ile geldim. Sanırım hem çokça severek hemde söverek okuduğum bir numaralı çift olarak benim kitaplığımda yerlerini aldılar. Yazarın kitapları bağımlı bağımsızlar dediğimiz büyükçe bir aile, dost ve arkadaş çevresinde geçtiği için önceki kitaplarından tanıdığımız kişiler ile konu daha da sarıyor. Ve her kitapda bir sonraki çift merak uyandıran dialogları ile size merhaba diyor. Şimdiden okuyacağım çift hazır bile, müthiş merak ediyorum:)) Ama önce #aşkınateşi nde bizi bekleyen, bolca çıldırtan Masal ve Kadir e bakalım.. Hazır mısınız ? Masal üniversite sınavını yeni kazanmıştır. Ankara'ya veda etmek için beklediği o an gelmiştir. Babasını hiç tanımamış ama var olan annesinden de bir gram ilgi, sevgi ve şefkat görememiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini kazanmak onun bu hayattan ve annesinden kurtuluşu olacaktır. ( Anne ye anne demek yersiz aslında) Not bırakıp yaşadığı evden, şehirden ve anneden veda etmeden okul için ayrılır. İstanbul'a geldiği gün emlakcı tarafından dolandırılıp ortada kalan Masal hayatının seyrini değiştiren Hande Ertürk ile tanışır. Yıllar sürecek bir abla kardeş ilişkisi böyle başlar. Bu hayata damdan düşer gibi dört yıl sonra bir Kadir Ertürk girer ki.... Bu adam bakanı bir daha baktıran bir görünüme sahiptir.Ama ruhu yoktur. Buz kütlesi diye tabir edilen Kadir tahmin edeceğiniz gibi Hande'nin kardeşi, üstelik ikizidir. Gece ve gündüz, siyah ve beyaz, yaz ve kış gibi zıt iki kardeş. Hande'yi ve ailesini kendi ailesi gibi seven Masal, Kadir'den ilk andan itibaren hoşlanmaz.Bu arada karşılaşma sahnesi çok hoştu. Masal hırsız diye Kadir'i polise ihbar etmiş ve nezarete artırmıştı.Ama ben böyle yazar giderim:)) sonra heyecanı kaçmasın. Zıt kutuplar birbirini çekerse, buzdan adamı da eriten bir Masal yazılmışsa bu aşka kim dur diyebilir! Şaşıracaksınız! Kızacaksınız! Yok artık diyeceksiniz ! Ama bu kitabı çok seveceksiniz ~~♡
Aşkın AteşiÖzlem Çorapçı · Hasrem Yayınları · 201968 okunma