2024 75. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2024 23:07
Parçalanmış Ruhlar/Neva Altaj #kitapyorumu Asya kız kardeşiyle gittiği gece kulübünde tecavüze uğruyor ve ardından o kişi tarafından fuhuş çetesine satılıyor. Kaçmaya çalışan kızların hepsini öldürüldüğünü bilen Asya tek bir şansı olduğunun ve bunu güzel değerlendirmesi gerektiğinin farkındaydı. Bir gün gittiği müşterisi ani bir şekilde ölünce ne yapacağını bilemeyen Asya, onu almaya gelen adamlar tarafından uyuşturucu verildikten sonra ellerinden kaçmayı başarır. Tam kaçarak caddeye çıkan Asya kendisini Pavel’in arabasının önünde bulur ve oraya yığılır kalır. Arabasının önündeki kızı gören Pavel ilk önce ne yapacağını bilemez fakat daha sonrasında kızın rahatsız olduğunu anlar ve onu doktora götürür. Herşey doktordan kızın durumunu öğrenip evine götürmesiyle başlar. Asya artık Pavel’i bir kurtarıcı olarak görüyor . Onunla iyileşiyor onunla vakit geçirmeye alışıyor. Buralarda Pavel’in yaklaşım şekli kıza yardımcı olma çabası ve onu ürkütmemesi o kadar güzel yazılmıştı ki Kız mesela onu öpmek istiyor ama Pavel hem yaşadıklarından hem de aradaki yaş farkından dolayı geri çekiliyor Sayfalar aktıkça içimde Asya’ya karşı olan şefkat ve Pavel’e karşı olan gururlu anne bakışım asla azalmadı Yazar burada kesinlikle TSSB sendromunu aşırı güzel geçirmiş hikayeye ve okuyuculara Çok zevkle ve severek okudum. Kesinlikle bu yıl favorilerim arasında girdi +18 Ve kesinlikle HASSAS İÇERİK
Parçalanmış RuhlarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20241,135 okunma