Zamanda seyahat eden
2024 17. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2024 00:00
Serhat Ahmet Tan hocamızın ikinci okuduğum kitabı yine şaşırtıcı bilgiler ile dolu farklı bir bakış açısıyla zülkarneyn in yaptığı işleri kurandaki ayetleri yorumlayarak açıklıyor. Bildiklerimizden farklı cümlelerle konuyu açıklık getiriyor. Kur'an'ın verdiği mesajdan ayrılmadan yapıyor. Yine çoğunluk olarak bütün olayların ve gelecekte yaşanacakların İsrailoğulları ile ilgili olduğu ve herşeyin merkezinde bu kavmin bulunduğu ve Kuran'da da bunları çok fazla uyarıldığı halde yine de yola gelmediklerini ve sonunda helak olacaklarını açıklıyor. Kitap derin bilgiler içeriyor yani aykırı bir bakış açısı taşıyor gelebilir ve bazı kişiler inanmayabilir diyor ama ne olursa olsun hepimiz aynı gemide ve bir sona yaklaşıyoruz diyor. Ben hocamı teşekkür ederim verdiği bilgilerden dolayı farklı bir bakış açısından bakmayı ve sorgulamayı sağladığı için. İnsan bence sorgulamalı yoksa doğruyu nasıl bulabiliriz ki. Sorgulamayan cahil sorgulatmayan ise zalimdir diyerek bitirmek istiyorum. Serhat Ahmet Tan AYDIN P. Zülkarneyn
2024 Okuma Raporları
ZülkarneynSerhat Ahmet Tan · Şira Yayınları · 2012269 okunma